Κυριακή, Ιουλίου 14, 2024

Τον μαχαίρωνε με απανωτά χτυπήματα στο στήθος και το πρόσωπο μέχρι θανάτου και ούρλιαζε: «Την δίκη μου γυναίκα δεν την αγγίζει κανείς»! Η ενέδρα έξω από ψητοπωλείο και η γυναίκα που εγκατέλειψε τον 32χρονο δράστη για να πάει με το θύμα.


edolio5 team

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα (Σάββατο 13/7) στη Φλώρινα, όταν νεαρός μαχαίρωσε θανάσιμα έναν άλλον, σε κατάστημα εστίασης, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αιτία της δολοφονίας ήταν η ερωτική αντιζηλία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός άνδρας ήρθε με το μαχαίρι έξω από κατάστημα της περιοχής, όπου καθόταν ο έτερος νεαρός άνδρας μαχαιρώνοντάς τον πολλαπλές φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες όταν τον κάρφωνε με το μαχαίρι στο στήθος του φάνωζε δυνατά: «Την δίκη μου γυναίκα δεν την αγγίζει κανείς»!

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 11 σε ψητοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ο δράστης πλησίασε το θύμα και του προκάλεσε θανάσιμα χτυπήματα με το μαχαίρι στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα, στο πρόσωπο και στο χέρι, ενώ τραυμάτισε και έναν 31χρονο στην ωμοπλάτη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο λόγος του αιματηρό επεισοδίου φαίνεται πως ήταν ερωτική αντιζηλία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε δεσμό με την πρώην σύντροφο του 32χρονου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !