Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024

Αυτός είναι ο νέος «Γρ. Δημητριάδης» του Μαξίμου που φοράει στρογγυλά γυαλιά! Ο γόνος της πολιτικής οικογένειας που ελέγχει επαγγελματικά όλες τις μεγάλες διαφημίσεις στα ΜΜΕ και κάνει λόμπι για εκατοντάδες επιχειρηματίες της χώρας.


Του ειδικού συνεργάτη

Η διαδρομή του χρήματος είναι αυτή που πάντα μας οδηγεί στο αποτέλεσμα, στο κίνητρο και την αιτία. 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα ότι ο μεγαλύτερος λομπίστας στην Ελλάδα μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου και καθορίζει την στρατηγική του.

Η δουλειά άλλωστε ενός λομπίστα του μεγέθους και του κύρους του Θωμά Βαρβιτσιώτη, είναι να εξυπηρετεί τους πελάτες του, πάντως είδους και τύπου, δουλειά του την κάνει περίφημα εάν κρίνουμε από τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης του.

Τα ερωτήματα αρχίζουν από τη στιγμή που παραμονές ανασχηματισμού, ο επιχειρηματίας αυτός αρχίζει και εμφανίζεται στο στρατηγείο αποφάσεων του πρωθυπουργού.

Ας έρθουμε στα ονόματα. Επρόκειτο για τον άνθρωπο που μέσω της διαφημιστικής εταιρείας που έχει ελέγχει σχεδόν όλες τις μεγάλες κρατικές διαφημίσεις και κάνει τα Lobbies των κορυφαίων επιχειρηματιών της χώρας. Δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κυβερνητική θώκο μιας και έφυγε ο αδερφός του Μιλιτιάδης οριστικά από την πολιτική. 


Σε κάθε περίπτωση μαθαίνουμε ότι αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο και θα δεχτεί ανελέητο πόλεμο με ότι σημαίνει αυτό. Κυρίως από ανθρώπους εντός της κυβέρνησης που δεν καλοβλέπουν το νέο ρόλο του.

Ο πολυπράγμων Θωμάς Βαρβιτσιώτης και ο συνέταιρός του Γιάννης Ολύμπιος διατηρούν εδώ και χρόνια την επιτυχημένη εταιρεία V+O και κρύβεται πίσω από όλα τα μεγάλα deals τραπεζών με επιχειρηματίες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !