Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024

Κάθε μέρα πέφτει και όλο πιο πολύ «σκοτάδι» ανάμεσα τους! Τα μαύρα σύννεφα στις σχέσεις του υπουργού δικαιοσύνης (που πήρε το πόστο με τις ευλογίες Δοξιάδη) με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη. Δεν λένε ούτε Καλημέρα - ούτε Καληνύχτα.


edolio5 team

Πέραν πάσης αμφιβολίας, στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό υπάρχει εδώ και καιρό ένας σοβαρός προβληματισμός όσον αφορά την παρουσία του Υπ. Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη στον κυβερνητικό σχηματισμό!

Η μια δήλωση του χειρότερη από την άλλη. Στους γνωρίζωντες πρόσωπα και πράγματα είναι κοινό μυστικό ότι ο Φλωρίδης έγινε υπουργός μετά από απαίτηση του Δοξιάδη.

Ωστόσο το σημαντικότερο ζήτημα που λειτουργεί εις βάρος του Φλωρίδη και συντείνει στην απομάκρυνση του, είναι οι από ανύπαρκτες έως πολύ κακές σχέσεις, με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, μια δικαστικό με προσωπικότητα, κύρος, ήθος και τεράστιο ειδικό βάρος!

Δεν είναι δυνατόν επομένως η κυβέρνηση να μην έχει καμία δυνατότητα επικοινωνίας και επαφής στα πλαίσια του Συντάγματος, με την Δικαιοσύνη λόγω της ιδιομορφίας στη συμπεριφορά που μπορεί να έχει ένας υπουργός!

Υπό το πρίσμα αυτό, αναζητείται εναλλακτική λύση! Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να δέχεται συνεχώς υπόγεια χτυπήματα αναξιοπιστίας απέναντι στην κοινωνία.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !