Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2024

Παράσταση τσίρκου μεντράνο, βαριές κατηγορίες και κλάμα με οδυρμούς σε «ανθυποκόμματα» και «μικροκόμματα»! Ο Καμπούρης που δεν βρήκε ούτε τις ψήφους των σερβιτόρων και παρκαδόρων του, ο σεισμολόγος Τσελέντης που πέρασε «γενναίες 14» το μαγαζί του Νατσιού, ο Εμφιετζόγλου που κλαίει τα λεφτά που του «δαγκώσαν» για να του «πουλήσουν» ψήφους του Ηλία Κασιδιάρη και η Λατινοπούλου που δεν σηκώνει τα τηλέφωνα σε όσους έχει υποσχεθεί έμμισθες καρέκλες στην ευρωβουλή.


Του ειδικού συνεργάτη

Ο κακός χαμός γίνεται από το πρωί στα σπλάχνα των ανθυποκομμάτων και μικροκομμάτων, από υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη που κρατούσαν το στόμα τους κλειστό την προεκλογική περίοδο αλλά τώρα όπως φαίνεται ο ένας κρεμάει τον άλλον στα μανταλάκια. 

Με ανάρτησή του στα social media ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σεισμολόγος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ Άκης Τσελέντης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του με βαριές κουβέντες για την στάση που κράτησε το κόμμα απέναντί του καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τα ίδια και χειρότερα είχαν ειπωθεί από υποψήφιους βουλευτές στις πρόσφατες εθνικές εκλογές αλλά τότε προφανώς ο Τσελέντης δεν τα είχε μάθει. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Εγώ από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσθηκα ως «ξένο σώμα» στο κίνημα αυτό το οποίο κάθε τόσο μια υπερ-δογματική φαιδρή θρησκευτική υπο-ομάδα προέβαλλε στα μέλη καταγγελτικά τις τεχνοκρατικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις μου».

Στο «μαγαζί» του νέου διαδόχου του «Mr Offshore» Γιώργου Καρατζαφέρη ο εκλογικός καταποντισμός δεν είχε προηγούμενο. Σε όλη την Ελλάδα ο παρουσιαστής της Trash Tv συγκέντρωσε 0,25% που αντιστοιχεί σε 9.936 ψήφους.

Είναι αυτονόητο ότι τον πέρασε ακόμα και ο Βασίλης Λεβέντης. Ο Καμπούρης δεν βρήκε ούτε τις ψήφους των σερβιτόρων που εργάζονται σε μπουξούδικο που διαχειρίζεται. Αυτό που προκάλεσε όμως γέλωτα είναι ότι τον ίδιο τον πέρασε σε ψήφους και η μαγείρισσα κυρά Βέφα Αλεξιάδου που ήταν στο ψηφοδέλτιο του.

Όπως μαθαίνουμε ο ίδιος θεωρούσε σίγουρη την εκλογή του και είχε πάει σε γνωστό ραφτάδικο της οδού Ερμού και είχε φτιάξει 10 κουστούμια για τα ευρωβουλευτικά καθήκοντα που θα αναλάμβανε.

Ακόμη, όπως μας λένε στο edolio5 αρκετοί υποψήφιοι του, βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο, για την ξεφτίλα που έπαθαν!  

Τα πράγματα με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου είναι ακόμη χειρότερα και πιο δραματικά αφού έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να «αγοράσει» ψήφους από τον έγκλειστο Κασιδιάρη που έβαλε στο ψηφοδέλτιο του, στενούς του συνεργάτες, που όμως από ότι φάνηκε το «κεφάλαιο» των ψηφοφόρων που έπαιρναν εντολές ως πρόβατα και πήγαιναν από εδώ και από εκεί τελείωσε ολοκληρωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 τα λεφτά που έδωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην βάση αυτής της στρατηγικής ξεπερνούν τις 500.000€.

Το μεγάλο πατα - τρακ θα γίνει με το «μαγαζί» της Αφροδίτης Λατινοπούλου και θα αφορά τις έμμισθες θέσεις που έχει υποσχεθεί σε 20 ανθρώπους όπως μας λένε, προκειμένου να κλείσουν το στόμα τους και να μην αρχίσουν να καταγγέλλουν όσα είδαν και άκουσαν κατά την προεκλογική περίοδο για «σπρώξιμο» από την Νέα Δημοκρατία και χορηγούς.

Από την Δευτέρα το πρωί όσοι της τηλεφωνούν ακούνε την φωνή του συνεργάτη που της φτιάχνει τα βιντεάκια στο ΤΙΚ ΤΟΚ και τους παραπέμπει... στην επόμενη εβδομάδα.

Είναι βέβαιο ότι οι επόμενες μέρες θα οδηγήσουν σε αθέτηση των υποσχέσεων που έχει δώσει για μεροκάματα και επομένως θα περιμένουμε τα μύρια όσα θα ακουστούν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !