Σάββατο, Μαΐου 25, 2024

Το δείπνο της χλιδής του Manesis Travel! Ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε την σύμβουλο του Μαίρη Κουρή απεσταλμένη στο δείπνο με χαβιάρη και μπλε καβούρια του Άρη Σπηλιοτόπουλου. Η εκλεκτή του Γιώργου Πατούλη που άλλαξε «πολιτική αγκαλιά» με τον νέο περιφερειάρχη, τον εκπροσώπησε επάξια στην σύναξη του ΣΥΡΙΖΑ που θα ζήλευαν και βασιλιάδες.


edolio5 team

Προφανώς ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν θέλει αναταράξεις στο περιφερειακό συμβούλιο και προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους. 

Αρνητικές εντυπώσεις όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του edolio5 προκάλεσε η συμμετοχή της Μαίρης Κουρή, περιφερειακής συμβούλου, υπεύθυνη για τον πολιτισμό με τον συνδυασμό  με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, στο πολυτελές δείπνο του γνωστού επιχειρηματία Μάνεση που έχει το γνωστό τουριστικό γραφείο, που πήγε ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη, με τη συμμετοχή του Άρη Σπηλιωτόπουλου – νέου συμβούλου επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη – υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προσώπων από το χώρο της τηλεόρασης και καλλιτεχνών που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Μαίρη Κουρή, ακτινολόγος στο επάγγελμα, επί θητείας Πατούλη είχε τοποθετηθεί από Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (από αντιδήμαρχος Ηλιούπολης που ήταν νωρίτεα), ενώ λίγο πριν από την αποχώρηση του πρώην Περιφερειάρχη- ανέλαβε και τη γενική διεύθυνση του ΕΔΔΥΠΠΥ, του οργανισμού δηλαδή που ασχολείται με την προληπτική ιατρική στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στον οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μετά την κυβερνητική απόφαση να μην κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Πατούλης αλλά ο κ. Χαρδαλιάς, η Κουρή εντάχθηκε στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο και εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος.

Οι φήμες λένε ότι η «κολόνια» που φοράει έχει καταγωγή από πολύ ψηλά και ο Πατούλης έδωσε μεγάλη μάχη για να την επιβάλλει στο νέο ψηφοδέλτιο.

Θυμίζουμε ότι το δείπνο στην κοσμική σύναξη, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μεταξύ άλλων χαβιάρι, μπλε καβούρι και μία ιδιαίτερη πάβλοβα, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – πριν κατέβει η σχετική ανάρτηση.

Τώρα βέβαια , πως μπορεί να εξηγήσει ο Χαρδαλιάς την παρουσία της απεσταλμένης του στο τραπέζι της χλιδής και για ποιον λόγο ίσως είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !