Σάββατο, Μαΐου 25, 2024

Η βίλα στον Λόφο Πανί στον Άλιμο και το εργαστήριο αναβολικών στο υπόγειο! Η έφοδος από την οικονομική αστυνομία στο μαγαζί του στην Γλυφάδα και η σύλληψη του 57χρονου μπροστά στους πελάτες. Το «πανέρι» είχε από χάπια στυτικής δυσλειτουργίας μέχρι ενέσεις αυξητικής ορμόνης για «φουσκωτούς».


edolio5 team

Οι δουλειές στο εστιατόριο στην Γλυφάδα δεν πήγαιναν καλά και όλοι απορούσαν πως συντηρείται το μαγαζί. Στην εντυπωσιακή μεζονέτα στο Λόφο Πανί στον Άλιμο, οι ένοικοι των γύρω σπιτιών νόμιζαν ότι το φορτηγό που είχε σταθμεύσει έξω από το πολυτελές σπίτι, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ήταν από κάποια μεταφορική εταιρεία και είχε έρθει για να κάνει μετακόμιση. Έπεφταν όμως έξω… 

Ήταν από την Οικονομική Αστυνομία και θα το χρησιμοποιούσαν για να απομακρύνουν τα χιλιάδες παράνομα σκευάσματα τα οποία έφτιαχνε στο εργαστήριο το οποίο είχε εγκαταστήσει στο υπόγειο του σπιτιού του ο 57χρονος φερόμενος αρχηγός. Άλλωστε το πτυχίο χημικού που είχε από το ελληνικό πανεπιστήμιο του έδινε τις απαραίτητες γνώσεις για να παρασκευάζει τα σκευάσματα με πρώτες ύλες από Ισπανία, Τσεχία και Κίνα.

Ο 57χρονος έκανε πολλά από τα ραντεβού του με το πελατολόγιο του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο εστίασης το οποίο φέρεται να διατηρεί στην περιοχή της Γλυφάδας. Από εκεί περνούσαν δεκάδες πελάτες γυμναστηρίων οι οποίοι ψώνιζαν τις παράνομες και επικίνδυνες ουσίες που έφτιαχνε ο «χημικός».

Την ίδια στιγμή οι παραγγελίες, μέσω των δυο ιστοσελίδων που διατηρούσε, σε Ελλάδα και εξωτερικό ήταν πάρα πολλές και σύμφωνα με την Οικονομική αστυνομία «το παράνομο οικονομικό όφελος που υπολογίζεται ότι θα αποκόμιζαν από την πώληση των κατασχεθέντων, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα -2.500.000- ευρώ». Είναι χαρακτηριστικό ότι χάπια για την στυτική δυσλειτουργία που πωλούνται στο φαρμακείο περίπου 40 ευρώ, το κύκλωμα τα πωλούσε 25 ενώ ποσότητα αυξητικής ορμόνης μπορεί να έφτανε και τα 200 ευρώ το κουτί.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !