Σάββατο, Μαΐου 25, 2024

Στα κάγκελα οι μικρομέτοχοι με τα κόλπα από τον «νέο και ωραίο» κύριο Βαγγέλη! Η πώληση μετοχών αξίας 255 εκατ. ευρώ από τον Μυτιλιναίο πριν 3 μέρες με έκπτωση 10% σε εταιρείες που έχουν στενούς δεσμούς με τον ίδιο.


Του ειδικού συνεργάτη

Λαλίστατος ο Βαγγέλας - κατά κόσμο Βαγγέλη Μυτιλιναίος - για την Κομισιόν, άφωνος για την πώληση προσωπικών μετοχών με έκπτωση 10%.
Ο γνωστός και από το σλόγκαν είναι νέος, είναι ωραίος, είναι ο Ευάγγελος Μυτιληναίος που είχε κυκλοφορήσει προ αμνημονεύτων ετών, αποφάσισε να βγει στο αντάρτικο κατά της Κομισιόν.

Κατηγόρησε την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι είναι η χειρότερη όλων των εποχών. Αυτό όμως έχει την εξήγηση του αλλά δεν είναι της ώρας 

Βέβαια ενώ είναι λαλίστατος για την Κομισιόν παραμένει άφωνος για την πώληση ίδιων μετοχών με έκπτωση 10% που προκάλεσε οργή στους μικρομετόχους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε., προχώρησε σε σημαντική πώληση μετοχών (255,6 εκατ. ευρώ) της εταιρείας.

Πουλήθηκαν 7.200.000 μετοχές ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, συνολικής αξίας 255,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ως αποτέλεσμα της πώλησης, ο έλεγχος του Μυτιληναίου στην ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ μειώθηκε, η EMERGIA HOLDINGS LTD, εταιρεία συμφερόντων του κ. Μυτιληναίου, κατέχει πλέον 21,498% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, ο ίδιος ο κ. Μυτιληναίος κατέχει άμεσα 0,0312% και έμμεσα 21,529% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου, ενώ δεν υπήρξε αλλαγή στο ποσοστό ελέγχου που κατέχει ο Φώτιος Σπυράκος, διευθυντικό στέλεχος της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Η πώληση έλαβε χώρα στις 22 Μαΐου 2024. Οι εταιρείες που αγόρασαν τις μετοχές έχουν στενούς δεσμούς με τον Μυτιληναίο.

Αν κάποιος μπορεί να μας εξηγήσει τα πως και τα γιατί θα το περιμένουμε με χαρά. Προς το παρόν μαθαίνουμε ότι οι μικρομέτοχοι είναι στα κάγκελα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !