Τρίτη, Μαΐου 21, 2024

Πρωϊνός τρόμος στο Μαξίμου από μυστική δημοσκόπηση! Η Μακεδονία πετσοκόβει ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για την συμφωνία με τα Σκόπια και την μη κατάργηση της, δίνοντας πρωτιά με άνεση στον Κυριάκο Βελόπουλο σε 9 περιοχές.


edolio5 team

Ένα πουλάκι μου είπε ότι σήμερα το πρωί - 21/5 - μαζί με την πραμάτεια του γαλατά, δόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μια δημοσκόπηση από φιλική εταιρεία προς την κυβέρνηση και έλουσε κρύος ιδρώτας όσους την διάβασαν πρώτοι. Η δημοσκόπηση αφορούσε την περιοχή της Μακεδονίας. Αυτό που συμβαίνει με την Ελληνική Λύση δεν έχει προηγούμενο. Μέχρι εχθές κάποιοι μιλούσαν ότι ο Βελόπουλος θα είναι δεύτερο κόμμα σε αρκετούς νομούς αλλά τώρα διαπιστώνουν ότι είναι πρώτο τουλάχιστον σε 9 περιοχές.

Τα πράγματα φαίνεται ότι δεν έχουν επιστροφή! Το θέμα των Σκοπίων έχει στοιχήσει πολύ ακριβά στην Ελληνική κυβέρνηση κυρίως επειδή δεν απαντά στις προκλήσεις της Νέας Σκοπιανής κυβέρνησης. Φυσικά η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.

Επιπλέον, η προκλητική συμπεριφορά της ηγεσίας των Σκοπίων  έφερε στο κόσμο μνήμες της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και αυτών που ευθύνονται για αυτή την επαίσχυντη συμφωνία, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που συμφώνησε.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φρενάρει δημοσκοπικά εδώ και 2 εβδομάδες. Το κλίμα αμφισβήτησης που υπάρχει από τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας προς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικό.

Οι πολίτες καταλογίζουν στον Αλέξη Τσίπρα, στο Νίκο Κοτζιά και τώρα στον Στέφανο Κασσελάκη που υπερασπίζεται τη Συμφωνία, τις επιθετικές ενέργειες της νέας ηγεσίας των Σκοπίων καθώς θεωρούν ότι η Συμφωνία ήταν κακή και ατελής και παραχωρούσε το όνομα της Μακεδονίας χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !