Τρίτη, Μαΐου 21, 2024

Ρόδα τσάντα και κοπάνα! Το φυσάει το χρήμα ο Βασιλάκης Στίγκας αφού μπήκαν λεφτάκια στην τσέπη και αγόρασε μηχανή αρκετών χιλιάδων ευρώ για να βολτάρει δικάβαλο με την παρέα του και να πηγαίνει στον Άρειο Πάγο «δίνοντας» τους βουλευτές του έναν προς έναν.

edolio5 team

Αλίμονο εάν η μετουσίωση του Λεωνίδα δεν μπορεί να έχει μια μηχανή με γκάζια και να βολτάρει στους δρόμους της Αθήνας. Ένα πουλάκι μας έστειλε στο email τον νέο καβαλάρη του δρόμου! 

Λεφτά υπάρχουν - νομίμως βεβαίως - αφού η βουλευτική αποζημίωση τρέχει κάθε μήνα. Πάνε οι εποχές της αγωνίας που ο Βασίλης Στίγκας είχε φύγει στην Γερμανία για να βρει μεροκάματο και ξανά γύρισε μετά από 1,5 χρόνο αφού δεν κατάφερε να στεριώσει κάπου. Ο θεός όμως για όλους έχει! Κοιμάσαι το βράδυ και ξυπνάς το πρωί αρχηγός κόμματος. Προς το μεσημέρι επειδή δεν έχεις τι να κάνεις πηγαίνεις μέχρι τον Άρειο Πάγο και καταδίδεις τους βουλευτές σου ως μαφία και Δον Κορλεονε. Όλοι τους πηγαίνουν κατηγορούμενοι στο εδώλιο και εσύ απολαμβάνεις το αεράκι με την δικάβαλη παρέα σου στην πανάκριβη μηχανή σου. Εκτός βέβαια και αν δεν είναι δική του.

Υ.Γ. Με χαρά θα δημοσιεύσουμε το τιμολόγιο αγοράς γιατί εμείς δεν πιστεύουμε όσα μας λένε.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !