Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2024

Το ξεκατανίσιασμα των πρώην φίλων στο «Holiday Inn» και η ώρα του οικονομικού εισαγγελέα! Σακούλες με «μαύρο χρήμα» σε τηλεπαρουσιάστριες και πασίγνωστους δημοσιογράφους, τα SMS της αλήθειας, τα πλαστά τιμολόγια και ο πόλεμος Μένιου Φουρθιώτη με τον ελεγχόμενο για εγκληματική οργάνωση Νίκο Κοκλώνη με φόντο τον υπόδικο για κακουργήματα Φίλιππο Βρυώνη και τις κόρες του.


Του ειδικού συνεργάτη

Όταν όλοι είναι αγκαλιά δεν μαθαίνουμε ποτέ την αλήθεια! Πρέπει να περιμένουμε μέχρι οι χθεσινοί φίλοι να γίνουν άσπονδοι εχθροί και να ανοίξουν τα καπάκια της αλήθειας και των ψεμάτων. 

Μπορεί για μερικούς ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη που οδηγήθηκε στην φυλακή για βαριά κακουργήματα αλλά τελικά αθωώθηκε από κάθε κατηγορία, με τον τηλεοπτικό παραγωγό Νίκο Κοκλώνη που ελέγχεται σύμφωνα με το πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης , να αποτελεί αντικείμενο κουτσομπολιού, κρύβει όμως την ουσία την διακίνηση απίστευτων ποσών μαύρου χρήματος, συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, πλαστά τιμολόγια και ένα χορό πασίγνωστων δημοσιογράφων και τηλεπαρουσιαστριών πάνω σε σακούλες με 500ευρα που έπαιρναν μέσα στην μαύρη νύχτα. 

Το ηχηρό «όχι» του  Open να δεχτεί στο πρόγραμμά του την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα εκδίδοντας δελτίο τύπου ύστερα από συνεννόηση (με SMS!) με τον Νίκο Κοκλώνη, άνοιξε τον ασκό του εώλου. Ο Φουρθιώτης πήγε φυλακή, καταξεφτιλίστηκε, καταστράφηκε οικονομικά και συνεπώς για όσους δεν καταλαβαίνουν δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει. Τώρα ίσως μάθουμε αλήθειες!

Δίχως να κατονομάζει το αφεντικό της Barking Well Media, τον Νίκο Κοκλώνη, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει αρχίσει τις δημόσιες καταγγελίες του σε βάρος του που περιέχουν και πολλά νυχτοπερπατήματα! Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι τα όσα ακούγονται για μαύρο χρήμα σε σακούλες που έπαιρναν δημοσιογράφοι και τηλεπαρουσιάστριες από τα χέρια του Φουρθιώτη όταν ήταν γενικός διευθυντής στο κανάλι Epsilon που το είχε ο σημερινός υπόδικος για κακουργήματα Φίλιππος Βρυώνης (η δίκη μέσα στον Μάρτιο. )Έχουν ήδη να βλέπουν το φως της δημοσιότητας SMS και αποδείξεις που φανερώνουν το αληθές του παραπάνω γεγονότος. Ένα υλικό για τον οικονομικό εισαγγελέα πρώτης τάξης. Την ίδια ώρα στην διάθεση του edolio5 βρίσκεται η έγγραφη διαμαρτυρία γνωστού δικηγορικού γραφείου της Αθήνας όπου επισημαίνει την πλαστογράφηση τιμολογίου διαφήμισης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που αφορά την αγορά διαφημιστικού χρόνου σε εκπομπές που ανήκουν στον Νίκο Κοκλώνη. 

Πριν λίγες μέρες αποκαλύψαμε στο edolio5 τον απίστευτο καυγά που έγινε στο ξενοδοχείο Holiday Inn μεταξύ Φουρθιώτη και Κοκλώνη με φόντο 4.000.000 ευρώ που διεκδικεί ο δεύτερος από τον πρώτο. Ήδη κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι ηχογραφημένα μηνύματα, βίντεο με κρυφή κάμερα, SMS που δείχνουν τον απίστευτο βόθρο της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά κυρίως την επίσπευση της δικαστικής έρευνας για τον ελεγχόμενο ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης Νίκο Κοκλώνη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !