Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2024

Ο υπόδικος για κακουργήματα Βρυώνης και ο ελεγχόμενος για εγκληματική οργάνωση Κοκλώνης εις σάρκα μία! Οι εκπομπές που έχει αγοράσει στο OPEN ο τηλεοπτικός παραγωγός με χορηγό τον καναλάρχη που «δάγκωσε στον λαιμό» με 65.000.000 την Affichage. Το κάρφωμα στο ΣΔΟΕ, οι φίλοι υπουργοί που τρέχουν μαζί με την Τζούλια Αλεξανδράτου να τον «καθαρίσουν» και η κρυφή συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για την πώληση του καναλιού με εντολή του Μαξίμου.


Του ειδικού συνεργάτη

Αφού η κυβέρνηση δεν κατάφερε να «εξαφανίσει» το OPEN του Ιβαν Σαββίδη με εκβιασμούς σε βάρος του, που κατά καιρούς ασκούσε και πλέον συνεχίζει ελάχιστα να ασκεί αντιπολίτευση έστειλε τον εκλεκτό του Μαξίμου Νίκο Κοκλώνη που ελέγχεται για κακουργήματα από την πίσω πόρτα να αγοράσει το κανάλι και να το πάει στην αυλή του Μητσοτάκη.Για όσους γνωρίζουν ο τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης έχει στήσει εκπομπές με χορηγό τον Φίλιππο Βρυώνη που δια των προϊόντων που πουλάει από το «Extra Mall», αμφίβολης ποιότητας βάζει τις διαφημίσεις στηρίζοντας τις εκπομπές αυτές που έχουν το επικάλυμμά ενημέρωσης αλλά στην ουσία πρόκειται για τηλεμάρκετινγκ και για αυτό άλλωστε οι εκπομπές αυτές διατηρούν ελάχιστα ποσοστά τηλεθέασης. Την ώρα που ο Κοκλώνης όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη σύμφωνα με το πόρισμα της αρχής για την έρευνα μαύρου χρήματος και θα έπρεπε να έχουν παγώσει όλοι οι λογαριασμοί που διαθέτει όπως γίνεται σε κάθε παρόμοια περίπτωση, σκανδαλωδώς αυτός με την ανοχή της κυβέρνησης και επίορκων διαύλων της δικαιοσύνης όχι μόνο διακινεί εκατομμύρια αλλά παραμένει ανέγγιχτος παρά τα εκατομμύρια ευρώ κανόνι που έχει ρίξει όχι μόνο στην Ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό με την περιβόητη υπόθεση Air Fast Tickets. Όπως έχει γράψει το edolio5 ο Φίλιππος Βρυώνης με μπροστινή την δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη κατήγγειλε τον Κοκλώνη στον ΣΔΟΕ και σε πάσα άλλα αρχή (!) προκειμένου να ελεγχθεί φορολογικά. Σήμερα καθώς φαίνεται τα ξανά βρήκαν αφού όπως μαθαίνουμε ο Βρύωνης υπόσχεται ισχυρές προσβάσεις στην κυβέρνηση που θα βοηθήσουν τον Κοκλώνη! Η αλλαγή ιδιοκτησίας στο OPEN, είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί με αγοραστή τον Νίκο Κοκλώνη. Αυτό τώρα δεν μπορεί να συμβεί εξαιτίας των νομικών εκκρεμοτήτων που έχει και μπορεί να τον οδηγήσουν ακόμα και στην φυλακή. 

Προς το παρόν έχοντας την ευθύνη του Ψυχαγωγικού Προγράμματος και την προμήθεια προγράμματος, μια θέση στο Δ.Σ. για τον Τζώνη Καλημέρη η θητεία του οποίου ως διευθυντής επιχειρησιακής λειτουργίας λήγει το μακρινό 2028, και μια ιδιωτική σύμβαση που αναφέρει εν πολλοίς ότι τον επόμενο χρόνο ο ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης θα μπορεί να αποφασίσει τη διάθεση τουλάχιστον του 50% συν μια μετοχή στον ιδιοκτήτη της Barking Well Media. Η συμφωνία Κοκλώνη και Μαξίμου είναι πως ο ελεγχόμενος για κακουργήματα τηλεοπτικός παραγωγός να έχει ασυλία και να απαλλαγεί από κάθε κατηγορία που μπορεί να τον οδηγήσει στην φυλακή. Τα εκατομμύρια που δαπανά είναι αμφιβόλου «προελεύσεως» και ενώ θα έπρεπε να έχει ελεγχθεί για το πόθεν έσχες από τις αρμόδιες αρχές αυτές κοφέυουν με εντολή της κυβέρνησης. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν τον πειράζει κανείς γιατί έχει φροντίσει (!) το παρελθόν της Τζούλιας Αλεξανδράτου να έχει ισχυρά όπλα απέναντι σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο του. Επειδή το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό το edolio5 θα επανέλθει με ντοκουμέντα πέρα πάσης αμφισβητήσεως. Την ίδια ώρα ο υπόδικος  Φίλιππος Βρυώνης ετοιμάζεται να καθίσει στο εδώλιο του εφετείου κακουργημάτων στις 25/3 μετά την αναβολή που πήρε για την υπόθεση της απάτης που κατηγορείται σε βάρος της γαλλικής εταιρείας Affichage όπως έχει αναφέρει σε αναλυτικό ρεπορτάζ το edolio5. Για μεγάλη του ατυχία παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη έδρα που θα εκδίκαζε την υπόθεση ήταν αρκετά «βολική» για αυτόν με επιμονή των συνηγόρων της Γαλλικής εταιρείας δόθηκε αναβολή αφού κατάλαβαν τι είχε παιχτεί.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !