Κυριακή, Οκτωβρίου 29, 2023

Ο περίγελος των απατεώνων και των καρτούν του «πατριωτικού χώρου»! Το παρελθόν των τυχοδιωκτών που βρέθηκαν με Offshore γεμάτες εκατομμύρια, το παρόν των άεργων αυτό - σφαγιασθέντων για τα εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης και η ύπαρξη του 15% ενός γενναίου εκλογικού σώματος.


edolio5 team

Αυτοί που συστηματικά επικαλούνται το κόμμα, τις ιδέες του, την ανάγκη για το σπουδαίο που όλως τυχαίως το εκπροσωπούν οι ίδιοι και μόνο και θεωρούν ως αυταπόδεικτο ότι αποτελούν το παν μπορεί απλώς να δικαιολογούν στον εαυτό τους πόσο απατεώνες είναι. Ο πατριωτικός χώρος έχει πληγεί κατά το παρελθόν αλλά και σήμερα από κάθε λογής καρτούν που βλέπουν φως και μπαίνουν στην ακμάδα αναζήτησης έντιμων πατριωτών ψηφοφόρων που μπορείς εύκολα να τους ξεγελάσεις αφού δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το διαμάντι από το γυαλάκια που λάμπει έστω και αν αυτό βρίσκεται μέσα σε μασημένη τυρόπιτα εξαιτίας της αγανάκτησης που έχουν για το πολιτικό σύστημα. Τους τυφλώνει το μίσος και καταργεί την λογική τους.

Ο ψευτοπατριωτισµός του απατεώνα που κρύβεται από πίσω του όσο και ο κοµµατικός πατριωτισµός του αντίστοιχου απατεώνα έχουν κοινό στοιχείο την εφεύρεση ενός εχθρού από τον ίδιο χώρο που συνήθως είναι αυτός που του κλέβει το κομματικό ψωμί. 

Η ιστορία της ελληνικής ∆εξιάς είναι γεµάτη από εσωτερικούς εχθρούς που κατασκευάστηκαν για να εξυπηρετηθούν οι πιο βρόµικοι άνθρωποι και οι πιο άθλιες σκοπιµότητες.  Αγνοί αγωνιστές πατριώτες κατηγορήθηκαν, καταστράφηκαν ή εξοντώθηκαν από το χέρι του συντρόφου τους. Κόλλησαν ακόµη και τη ρετσινιά του προδότη σε ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για να ελευθερώσουν την πατρίδα τους και απαρνήθηκαν κάθε απολαβή για χάρη των ιδεών της έντιμης δεξιάς. Το έγκληµα αυτό δεν το έκαναν µόνο κάποιοι κοµµατικοί γραφειοκράτες ή ιδεοληπτικοί, το µεθόδευσαν και οι απατεώνες του κοµµατικού πατριωτισµού. Πίσω από τη σηµαία των αγώνων κρύφτηκε µια κοµµατική νοµενκλατούρα µε οφίτσια και απολαβές, έτοιµη να κατηγορήσει και να καταστρέψει για να διατηρήσει τα προνόµια. Η καταστροφική λειτουργία της νοµενκλατούρας φωτίστηκε µε φωτοστέφανα ενώ µετέτρεπε ακόµη και τα σφυροδρέπανα σε εργαλεία που έλαμπαν με φωτοστέφανα. Σήμερα ζούμε την επανάληψη νέων καρτούν που κατάφεραν να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους. Στο κοντινό παρελθόν «πατριώτες» - τυχοδιώκτες βρέθηκαν με Offshore στην πλάτη γεμάτες με εκατομμύρια ευρώ. Όλοι γνώριζαν για την ύπαρξη τους αλλά όπως συμβαίνει πάντα το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει όταν πλέον ο χρήσιμος ηλίθιος αλλάζει ρόλο και την θέση του παίρνει κάποιος άλλος. Η δημοκρατία έχει πολλά όπλα που νομίζεις ότι είναι άσφαιρα αλλά τελικά λειτουργούν με  την καλύτερη ηλεκτρονική τεχνολογία. Προβάλει ως πατριωτικό επίτευγμα την πολιτική ύπαρξη μέσα από την φυλακή δήθεν ενός ήρωα που παλεύει για τις ιδέες του αλλά στην ουσία πρόκειται για ένα κατασκεύασμα που το καθεστώς του δίνει ελπίδες ανάσας για να φανερώσει το κεφάλι του φτάνει να κάνει κακό σε κάτι άλλο που δεν είναι υπό έλεγχο και μπορεί να ξεφύγει η παρουσία του ως εχθρική λόγχη απέναντι στον συστημικό εχθρό.

Σήµερα η Αριστερά µπαίνει και πάλι σε εμφανής κρίση. Επιβεβαιώνει τον µηχανισµό της πολιτικής αµοιβάδας που αναπαράγεται από τη διαίρεση. Η προσφορά της στην Ελληνική κοινωνία αποδυκνείεται σωτήρια αφού γκρεμίζεται ο μύθος την δήθεν ηθικής που ευαγγελιζόταν τόσες δεκαετίες πριν δοκιμαστεί με το δάχτυλο στο μέλι. Οι πυλώνες του Ελληνικού έθνους με κοιτίδα την Ελλάδα τραυματίστηκαν και αναζητούν επούλωση. Η δυναμική του πατριωτικού χώρου που μπορεί να εκφραστεί εκλογικά σφυρηλατώντας τις ακέραιες δυνάμεις που μπορούν  να την εκφράσουν αγγίζει το 15%. Δυστυχώς το ποσοστό αυτό αποτελεί ανοιχτή δεξαμενή για κάθε τυχάρπαστο απατεώνα που επιθυμεί να γίνει ηγέτης της αμορφωσιάς του. Ανύπαρκτοι μέχρι εχθές, σημερινοί άεργοι και κοινοί απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν έντιμους και φιλήσυχους ψηφοφόρους  με ακτιβιστικές δράσεις ικανές δήθεν να γκρεμίσουν το σύστημα. Το δια ταύτα όμως είναι τα εκατομμύρια ευρώ της κρατικής χρηματοδότησης που είναι αρκετά για να σφαχτούν μεταξύ τους. Όπως άλλωστε γίνεται στις μέρες μας και στεκόμαστε ως θεατές να παρακολουθούμε έναν απίστευτο περίγελο κατάντιας και περιφρόνησης ενός υγιέστατου εκλογικού σώματος.  


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !