Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2023

Το πόρισμα του ελεγκτικού συνεδρίου - βόμβα! Ο «κουνιστός» διεφθαρμένος παραλιακός δήμαρχος της Νότιας Αττικής και τα «πρωτοπαλίκαρα» - αντιδήμαρχοι που ζουν στην χλιδή και «κολυμπάνε» στα κλεμμένα. Η κολλητή της μαμάς του τοπάρχη, ο «Γιαννάκης», ο «Γιώργος» με τον κουμπάρο, η «Μαρία» και τα άλλα παιδιά της ρεμούλας με πανάκριβα WRANGLER και βίλες αγορασμένα από τα ταμεία του δήμου.

Του ειδικού συνεργάτη

Σημεία και τέρατα καταγράφονται στην έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου που βρίσκεται στα χέρια μας και αφορά παραλιακό δήμαρχο της Νότιας Αττικής.

Οι ρεμούλες και το κλέψιμο με απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και φίλους δεν έχει προηγούμενο. Επειδή όμως όλα πρέπει να ακολουθούν την σταγόνα του δηλητήριου μέχρι τις εκλογές θα έχομε να λέμε πολλά. Μέχρι τότε απολαύστε μερικά και φρίξτε. Ο ίδιος ο δήμαρχος ζει με ταξίδια στο εξωτερικό αγκαζέ με το αμόρε του (περί γούστων ουδέ μια αντίρρηση) και απλώνει το χέρι στο ταμείο του δήμου μέχρι τον ώμο. Δουλειές με φίλους και εκλεκτούς με μοναδικό σκοπό να μπαίνουν στην τσέπη πολλά εκατομμύρια ευρώ. Με την αφεντιά του θα ασχοληθούμε εκτενέστερα στο άμεσο, πολύ άμεσο μέλλον που θα έχει και ιδιαίτερο ποινικό ενδιαφέρον για το ίδιο σε βαθμό κακουργήματος. Σήμερα λέμε να ασχοληθούμε λίγο με τα πρωτοπαλίκαρα του. Ένας από αυτούς που μέχρι εχθές είχε μια καφετέρια της πλάκας, δίπλα σε ένα γήπεδο, στον δήμο που πολιτεύεται την έκλεισε άρον άρον χρωστώντας λεφτά σε όποιον μιλάει Ελληνικά. Διορίστηκε αντιδήμαρχος και σε λίγους μήνες αγόρασε με 50.000 ευρώ πανάκριβο τζιπ WRANGLER, διόρισε στον δήμο, έφτιαξε με τον μπατζανάκη του εταιρεία και εισπράττουν από τον δήμο 350.000 ευρώ τον χρόνο με απευθείας αναθέσεις. Όπως μου λένε έχει ρημάξει τους οργανισμούς του δήμου που εποπτεύει με την ιδιότητα του αντιδήμαρχου. Πάμε όμως τώρα στην άλλη εκλεκτή της παρέας, φίλη της μητέρας του Δημάρχου που το όνομα της έχει σχέση με περιφράξεις οικοπέδων. Μέχρι να μπει στα κόλπα κλαιγόταν και «δάγκωνε» όποιον έβρισκε μπροστά της. Μόλις πήρε χαμπάρι την λεηλασία που έκαναν οι άλλοι στον Δήμο άρχισε και αυτή, αφού φρόντιζε πρώτα να δίνει το μερίδιο στον δήμαρχο από τις δουλειές που έκλεινε, να γλύφει την κουτάλα με το μέλι. Ανακαίνισε το σπίτι της, νοίκιασε στις κόρες της σπίτια, κυκλοφορεί με τζιπάκι που πληρώνει με Leasing και κάθε τρεις και λίγο σουλατσάρει στα καλύτερα μαγαζιά της περιοχής όπου φεύγει με γεμάτα τα χέρια τσάντες. Τελευταία έμαθα ότι αγόρασε και σπίτι στο Λαγονήσι. Η «γιαγιά» είναι μόνιμη συνεργάτιδα του λιγερόκορμου δημάρχου αφού έχει αναλάβει να παρηγορεί την μαμά του για το «κουσούρι» που έχει ο γιος της! Όλοι οι προμηθευτές του δήμου έχουν αναστενάξει μαζί της. Θέλει ο δήμος να βάψει τα σχολεία, βρίσκει ένα μπογιατζή η κυρία και μαζί με τα σχολεία βάφει και τα δικά της σπίτια βεβαίως βεβαίως... Στα ίδια μονοπάτια είναι και η φίλη της, η γνωστή «Μαρία» που φρόντισε να διορίσει τον σύζυγο της και αυτή στον δήμο. Γνωστό μπουμπούκι είναι και ο κύριος «Γιώργος» που μαζί με τον Κουμπάρο του αρπάζουν ότι βρουν! Όλοι οι παραπάνω υποτίθεται με τον μισθό του αντιδημάρχου αλλά η ζωή που κάνουν θυμίζει αυτοκράτορα! Όπως μου λένε κάτι «παιδιά» έχουν ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς που τους αφορούν και τρίβουν τα μάτια τους με τα χρήματα που μπαίνουν και βγαίνουν σε αυτούς. Τι να γράψω και εγώ σε ένα ρεπορτάζ λίγων αράδων.

Ζωή να έχουμε και ίδωμεν...