Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2023

Έκθετη η ΕΛΑΣ και η κυβέρνηση που δεν βρίσκουν (;) για να συλλάβουν τους τραμπούκους επιχειρηματίες που δέρνουν δημοσιογράφους επειδή κάνουν ρεπορτάζ που δεν τους αρέσουν! Μετά τον Βαξεβάνη που χτύπησε ο επιχειρηματίας Στασινόπουλος σειρά πήρε ο Γιώργος Παπαχρήστος που γρονθοκοπήθηκε από την εφοπλιστή Καραγιώργη και τους μπράβους του στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.


edolio5 team 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι για τα ρεπορτάζ που αφορούσαν την επίθεση που δέχτηκε η οικογένεια του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη από τον επιχειρηματία Μιχάλη Στασινόπουλο και σε λίγες ώρες ήρθε η σειρά του δημοσιογράφο Γιώργου Παπαχρήστου. 

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο σύμβουλος έκδοσης των «Νέων» ο εφοπλιστής μαζί με τους μπράβους του, του επιτέθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπράγκα και τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ο Καραγιώργης σύμφωνα με δημοσιεύματα που υπήρξαν προσπάθησε να στήσει ένα δίκτυο τηλεοπτικών σταθμών.

Με τον τελευταίο άλλωστε είναι και κουμπάροι, καθώς λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στον Μαλοφέγεβ και της απαγόρευσης να ταξιδέψει εκτός Ρωσίας, πάντρεψε στη Μόσχα τον Έλληνα εφοπλιστή.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος είχε ασχοληθεί με τις δραστηριότητες του επιχειρηματία και πιθανότατα τα όσα έγραφε στα ρεπορτάζ του, καθώς είχε εκφράσει ανοιχτά αμφιβολίες για το εγχείρημα με το τηλεοπτικό δίκτυο, που ήθελε να στήσει ο εφοπλιστής ενόχλησαν τον Καραγιώργη. Αυτό που είναι όμως πέρα πάσης αμφιβολίας είναι το φαινόμενο ανοχής που δείχνει η ΕΛΑΣ. Ούτε ο Στασινόπουλος που έδειρε την οικογένεια Βαξεβάνη ούτε ο Καραγιώργης συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου. Όταν η ΕΛΑΣ θέλει βρίσκει σε 0 χρόνο όποιον επιθυμεί