Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2024

Η άμεση και δίκαιη αντίδραση του Πάνου Καμμένου στο ρεπορτάζ του edolio5! Ο πλειστηριασμός της βίλας - παλάτι του βιομήχανου Δημήτρη Βουτσέλα στην Άνω Βούλα! Η offshore, ο πρώην υπουργός και το χρέος των 37.000 ευρώ.


edolio5 team 

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, μετά την δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ που έκανε ο ειδικός συνεργάτη μας.

Η αναφορά στον πλειστηριασμό της βίλας του π. βιομήχανου Δημήτριου Βούτσελα, στην οποία διέμενε με ενοίκιο πριν αρκετούς μήνες ο Πάνος Καμμένος με την οικογένεια του, έχει μια διαφορετική και πραγματική εκδοχή των γεγονότων που αγνοούσαμε στο ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε χωρίς φυσικά να έχουμε καμία πρόθεση.

Ομολογουμένως, με ευγένεια και με τρόπο απόλυτα κατανοητό το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός τηλεφώνησε στο edolio5 και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την Offshore που αναφέραμε στο ρεπορτάζ και το χρέος που είχε ο Βούτσελας στον ίδιο. 

«Στο σπίτι αυτό διέμενα μαζί με την οικογένεια μου πληρώνοντας ενοίκιο στον π. βιομήχανο Δημήτρη Βούτσελα. Ήταν ένα εγκαταλειμμένο σπίτι που με ανάγκαζε συνεχώς να βάζω χρήματα για να επισκευάζω πολύ σοβαρές ζημιές που είχε. Τα χρήματα αυτά, έπρεπε αφού είχα συμφωνήσει μαζί του, να μου τα επιστρέψει ο ιδιοκτήτης ή να τα συμψηφίσουμε με ενοίκια αφού οι αποκαταστάσεις των ζημιών που έκανα ήταν προς όφελος του ακινήτου. Δυστυχώς όμως αρνήθηκε να το πράξει αυτό και αναγκάστηκα να εκδώσω διαταγή πληρωμής όπως είχα δικαίωμα. Έτσι δημιουργήθηκε το χρέος που αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Η δικαστική πράξη του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών δεν είχε απολύτως καμία σχέση με εμένα αλλά ήταν μια ενέργεια του Δημητρίου Βούτσελα προκειμένου να αποφύγει τον πλειστηριασμό εξαιτίας χρεών που είχε απέναντι στο δημόσιο. Τελικά όμως, ο πλειστηριασμός έγινε κανονικά και το σπίτι αυτό το πήρε ένας γνωστός κοσμηματοπώλης».

Είναι αυτονόητο ότι το edolio5 δέχεται ως ειλικρινές όσα ισχυρίζεται ο π. υπουργός κα οφείλουμε να καταδείξουμε το γεγονός της άμεσης παρέμβασης του προκειμένου να αποκατασταθεί το αληθές σε όλη του την διάσταση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !