Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2024

Ο εφιάλτης που μόλις ξεκινάει! Πήγε αίμα τον Κυριάκο Βελόπουλο και την «παρέα» του ο Άρης Σπίνος και ξεγύμνωσε τους ψευτοπατριώτες του «εθνικιστικού» χώρου που με κομματίδια διακινούν μαύρο χρήμα. «Είχε κανονίσει να πάρει 5 υπουργεία...» «... σακούλες με 73 κιλά πατάτες και κουτιά με 25 κυλά γλυκά». «Τον έφτυσα στα μούτρα και έφυγα».


edolio5 team

Βόμβες «ναπάλμ» έριξε σε συνέντευξη που είχε προαναγγελθεί από την ίδια, δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα ο π. στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Βελόπουλου, Άρης Σπίνος. 

Σε μια άκρως εκρηκτική και αποκαλυπτική συνέντευξη που όλα δείχνουν σε εμάς που την ακούσαμε ότι αυτά που είπε είναι μόνο η αρχή ενός πατομιού αποκαλύψεων που έρχεται, εξήγησε το τι τον έκανε να αποχωρήσει από τον πολιτικό φορέα «Ελληνική Λύση» και να διακόψει οριστικά την συνεργασία του με τον «πολιτικά απατεώνα» - όπως ο ίδιος τον χαρακτηρίζει - Κυριάκο Βελόπουλο. 

Στον αέρα με την συνάδελφο έδωσαν νέο ραντεβού για μια ακόμη συνέντευξη. Το edolio5 είναι σε θέση να γνωρίζει ότι έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί 3 εκπομπές και προφανώς το ραντεβού αφορά την ενότητα νέων εκπομπών. Φάνηκε επίσης ότι ο Άρης Σπίνος έχει βγάλει το θικάρι από την ζώνη και είναι έτοιμος όχι μόνο να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Βελόπουλο αλλά και τα σαπρόφυτα όπως ο ίδιος αποκάλεσε του εν γένη λεγόμενου πατριωτικού χώρου. «Εγώ θα χάσω ένα μάτι ή ένα χέρι στον πόλεμο αυτό αλλά κάποιοι και κάποιες θα χάσουν τα σπλάχνα τους» είπε 
χαρακτηριστικά.

Δείτε την συνέντευξη


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !