Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2024

Στο «κόκκινο» ο πόλεμος Βαρδινογιάννη - Μητσοτάκη! Η συνάντηση που έγινε στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν έφερε καρπούς και το πρόστιμο της επιτροπής ανταγωνισμού των €9,2 εκατ. στην Motor Oil. «Να του πείτε πως θα τον τελειώσω». Το ντου στο γραφείο του Τζίγγερ και η απαίτηση από τον κλειδαρά να σπάσει την πόρτα.


Του ειδικού συνεργάτη

Δεν έχετε παράπονο αφού μαθαίνεται πρώτοι τα νέα και λίγες μέρες αργότερα αφού μας αντιγράψουν οι καλοί συνάδελφοι τα διαβάζεται και από αλλού. 

Για την συνάντηση στην ΔΕΘ του Μητσοτάκη με Μαρινάκη και Βαρδινογιάννη και κάποιους άλλους άνευ ουσίας και ιδιαίτερης αξίας σας έχω ήδη ενημερώσει

Επειδή ποτέ δεν πίστεψα και πολύ στις συμπτώσεις, το γεγονός ότι το βαρύ πρόστιμο των 9,2 εκατ. ευρώ της Επ. Ανταγωνισμού στην Μότορ Όιλ επιβλήθηκε και δημοσιοποιήθηκε μετά από 16 μήνες που το κρατούσαν στο συρτάρι, με βάζει σε σκέψεις και βαθύ προβληματισμό!

Διότι η χρονική συγκυρία της επιβολής του προστίμου που βγήκε από το αρχείο για δήθεν παρεμπόδιση  της έρευνας της Επιτροπής, που πήγε χωρίς να νομιμοποιείται να «μπουκάρει» στο προσωπικό γραφείο του Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τζίγγερ), το οποίο αποτελεί μισθωμένο χώρο πολλών άλλων εταιριών, ελληνικών και ξένων, στο κτιριακό συγκρότημα της Μότορ Όιλ, «συμπίπτει» με το ραντεβού του ισχυρού άνδρα της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον Κυρ. Μητσοτάκη πριν την ΔΕΘ, το οποίο απέβη άκαρπο!

Και παράλληλα «συμπίπτει» με τα …δεικτικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών των Βαρδινογιάννηδων, αλλά και την ανάλυση των δημοσκοπήσεων, που όπως μαθαίνω έχει …εκνευρίσει το Μαξίμου!!!

Η υπόθεση όπως στην πράξη επιβεβαιώνει όλους όσοι στην πολιτική και επιχειρηματική πιάτσα υποστηρίζουν, ότι το χάσμα κυβέρνησης – μεγάλης οικογένειας όχι μόνο παραμένει αγεφύρωτο αλλά η απόσταση μεγαλώνει κάθε μέρα και πιο πολύ, λαμβάνοντας απρόβλεπτες διαστάσεις!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο μεγαλοεφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αρωγός της οικογένειας Βαρδινογιάννη και εύκολα ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί το τι έρχεται.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !