Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2024

Κλαίγεται ο tv trashman Κοκλώνης επειδή αποκαλύψαμε τα εικονικά τιμολόγια των 7 εκατ. ευρώ! Το πρωί δηλώνει «σταρ» και «δημόσιο πρόσωπο» και το βράδυ ένας απλός πολίτης που δεν πρέπει το edolio5 να ασχολείται με τα έργα και τις ημέρες του που διερευνά η Ελληνική δικαιοσύνη.


edolio5 team

Είμαι ένας αθώος και φτωχός cowboy! 

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι γνωστό σε όσους κατοικούν πέριξ της παρέας του ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζει το edolio5 γιατί δεν ανήκει σε αυτούς που δεν σιωπούν αλλά αποκαλύπτουν τα καμώματα του για τα οποία η Ελληνική δικαιοσύνη, διερευνά κακουργηματικές ενδεχόμενες κατηγορίες. 

Πριν λίγες μέρες κατήγγειλε στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ότι κακώς δημοσιοποιήσαμε πορίσματα ( ΕΔΩ - ΕΔΩ ) των ελεγκτικών φορολογικών αρχών όπου φέρεται να εμπλέκεται με πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκδοση εικονικών τιμολογίων ύψους 7 εκατ. ευρώ με «μπροστινό» έναν αλλοδαπό που χρησιμοποιούσε όνομα νεκρού! 

Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον Κοκλώνη ότι το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από οποιονδήποτε και η διερευνώμενη κλοπή δημοσίου χρήματος δια του ΦΠΑ, όπως αναφέρεται στο πόρισμα ο ίδιος ως πρωταγωνιστής, αποτελεί όχι δικαίωμα της δημοσιογραφικής έρευνας αλλά υποχρέωση να δημοσιοποιήσει ένα τέτοιο γεγονός, όταν μάλιστα το πρόσωπο που διερευνάται συμμετέχει στα τηλεοπτικά δρόμενα και περηφανεύεται για την ηθική και την εντιμότητα του. 

Είναι προφανές και αυτονόητο ότι το τεκμήριο της αθωότητας αποτελεί υπερ όπλο για τον καθένα αλλά είναι επίσης αυτονόητο ότι η δημοσιοποίηση γεγονότων εύλογου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος υπό το πρίσμα του δημόσιου συμφέροντος αποτελούν θέματα για το edolio5.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !