Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Τυχαία ή κάτι κρύβει ; Η συνάντηση Στίγκα - Εμφιετζόγλου στο Makedonia Palace και οι χαμηλόφωνες κουβέντες με αφορμή την ΔΕΘ. Το γεύμα που είχε προηγηθεί στην βίλα του Πρόδρομου.


Του ειδικού συνεργάτη

Βρέθηκα την προηγούμενη εβδομάδα στην ΔΕΘ για να δούμε φίλους και γνωστούς και φυσικά να «μυρίσουμε» ότι πετάει και κολυμπάει στην πολιτική και επιχειρηματική πιάτσα. 

Απολαμβάνοντας τον καφέ μου στο ομολογουμένως ανακαινισμένο Makedonia Palace του Ιβάν, βλέπω τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα να έχει κουβέντα με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. Η αλήθεια είναι ότι η συνάντηση αυτή καθ' αυτή δεν είναι κάτι το αξιοπερίεργο αφού θα μπορούσε να ήταν και τυχαία.

Επειδή όμως μαθαίνω ότι αυτή την περίοδο ο Βασίλης Στίγκας έχει πάρει «λευκή κόλα» και γράφει και ξανά γράφει την οργάνωση του κόμματος του από την αρχή το μυαλό μου πάει σε πολλά! 

Από την άλλη ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου (πρόεδρος στους «Πατριώτες») μαθαίνω ότι και αυτός ανασυστήνει τον πολιτικό οργανισμό που έχει δημιουργήσει! Να σας πω επίσης ότι ο πρώην διευθυντής του Εμφιετζόγλου μέχρι τις ευρωεκλογές έχει αναλάβει οργανωτικό ρόλο στο κόμμα του Β. Στίγκα, γεγονός που έδωσε  πλέον κυρίαρχο ρόλο στον Μιχάλη Μπέλλο εκ των έμπιστων του Π. Εμφιετζόγλου.

Ως προς την συζήτηση που είχαν Στίγκας και Εμφιετζόγλου πολλά πράγματα δεν άκουσα αλλά μπορώ να σας πω ότι ήταν χαμηλόφωνη και οι δύο τους διατηρούσαν χαμόγελο και σοβαρότητα. Άρα ;

Να σας πω επίσης όπως έμαθα από εγκυρότατη πηγή ότι οι σχέσεις των 2 ανδρών ήταν ιδιαίτερα καλές από το παρελθόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το γεύμα που είχαν οι δύο τους πριν καιρό με παγωμένο κρασί και καλό φαγητό στην βίλα του Πρόδρομου στα Ανάβρυτα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !