Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024

Τα εγκαίνια του θεσμού με έναν άξιο εισαγγελικό λειτουργό! Διευθυντής της νεοσύστατης δικαστικής αστυνομίας ανέλαβε ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Πούλιος.


edolio5 team

Ο επίτιμος Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Πούλιος είναι ο νέος Διευθυντής της νεοσύστατης Δικαστικής Αστυνομίας!

Η επιλογή του πήρε το ΟΚ χτες από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ ενέκρινε κατά πλειοψηφία την τοποθέτηση του π. ανώτατου εισαγγελέα στη θέση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Δικαστικής Αστυνομίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Βετεράνος της Δικαιοσύνης και άνθρωπος "ειδικών αποστολών, ο ε.τ. Αντεισαγγελέας ΑΠ Παναγιώτης Πούλιος έχει υπηρετήσει σε πολύ κρίσιμες θέσεις, καθώς υπήρξε Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας και στη συνέχεια εποπτεύων Εισαγγελέας της ΕΥΠ.


Παράλληλα ήταν ο πρώτος αθλητικός εισαγγελέας, όταν καθιερώθηκε ο θεσμός το 2005 και μάλιστα είχε χειριστεί την πολύκροτη υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, καθώς ήταν ο εισαγγελέας ο οποίος είχε κάνει την πρόταση παραπομπής των κατηγορουμένων στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Όλοι οι συνάδελφοι του έχουν να πουν μια καλή κουβέντα αλλά και οι δικηγόροι που συνεργάστηκαν μαζί του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !