Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2024

Ο «πατριώτης» και η όμορφη παρέα του! Εξαφανισμένος από τις πυρόπληκτες περιοχές και τους κατεστραμμένους πολίτες αλλά παρόν σε πριβέ κρουαζιέρα με μεγαλοξενοδόχο ο Βελόπουλος. Το VIP γεύμα στο πανάκριβο εστιατόριο Carnayo με τον ιδιοκτήτη του Skiathos Palace.


Του Άρη Σπίνου

Η Ελλάδα είναι μικρή και κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί για να παριστάνει αργότερα ότι ήταν δίπλα... στα προβλήματα του λαού! Η απουσία όχι μόνο του «πατριώτη» Βελόπουλου αλλά και όλων των βουλευτών του από τους πυρόπληκτους που τραβάνε τα μαλλιά τους για την καταστροφή που τους βρήκε μετά τις καταστροφικές φωτιές της Αττικής ήρθε να σφραγιστεί με την απόλυτη περιφρόνηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης που φρόντισε την «λύπη» του να την δείξει με πριβέ διακοπές που έκανε μια ιδιωτικό σκάφος στην Σκιάθο και όμορφη παρέα.

Είναι ευρύτερα γνωστό ότι τα τελευταία τρία χρόνια ο Βελόπουλος απολαμβάνει την απόλυτη «τεμπελιά» σ’ ένα από τα πιο ωραία χωριά του Πηλίου έχοντας αγοράσει μια βίλα στην Βυζίτσα.

Από εκεί μπορεί να νοσταλγεί τους φτωχούς ψηφοφόρους και να κάνει συζητήσεις στην πλατεία για την ανεργία. 

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» ξεκίνησε με το φουσκωτό σκάφος από παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου, με προορισμό την παραλία Κουκουναριές της Σκιάθου όπου τον ανέμενε ο επιχειρηματίας, Άρης Δερβένης - ιδιοκτήτης του Skiathos Palace με όμορφη παρέα .


Το πρόγραμμα περιελάβανε μπάνιο στις παραλίες Κουκουναριές και Μάραθα ενώ ολοκληρώθηκε με δείπνο στο πολυτελέστατο εστιατόριο Carnayo όπου όλα ήταν πληρωμένα από τον φίλο του.

Ο «πατριώτης» Βελόπουλος γέμισε τις μπαταρίες του για να έρθει στην Αθήνα και να μιλήσει για την φτώχια του δύστυχου λαού και φυσικά να εκφράσει την αγωνία του για τους πυρόπληκτους που έχει δει από φωτογραφίες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !