Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2024

Vertigo στον «πατριώτη» Βελόπουλο μετά την αποκάλυψη του edolio5 για τον Πάρη Παπαδάκη που αναδημοσίευσε το πρώτο σε επισκεψιμότητα site στην Ελλάδα Pronews! Η νομική υπεράσπιση του μπράβου - πορτιέρη από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης που σκότωσε με γροθιές τον Πόντιο Ηλιάδη ψηφοφόρο του κόμματος. Τα ήξερε όλα και τώρα κακαρίζει.


edolio5 team

Η οργή των Ποντίων σε όλη την Ελλάδα έχει ξεχειλίσει σε βάρος της Ελληνικής Λύσης και το εκλογικό κόστος θα είναι τεράστιο. 
Χαμός έχει γίνει από χθες στα γραφεία του κόμματος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τον Βελόπουλο να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο όταν τον ενημερώνουν κάθε ένα λεπτό ότι σπάνε τα τηλέφωνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αγανακτισμένους Πόντιους επειδή εν γνώση του ο Βελόπουλος επέτρεψε, ο βουλευτής του - δικηγόρος Πάρης Παπαδάκης να υπερασπιστεί τον δολοφόνο του Πόντιου πατριώτη Γιάννη Ηλιάδη πατέρα 4 παιδιών και ψηφοφόρου της Ελληνικής Λύσης όπως αποκάλυψε το edolio5

Η είδηση αυτή παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Βελόπουλου προσπάθησαν να κρύψουν από παντού έγινε πλέον γνωστή σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αφού το πρώτο σε επισκεψιμότητα ειδησεογραφικό σάιτ στη χώρα Pronews.gr αναδημοσίευσε την είδηση .  

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !