Σάββατο, Αυγούστου 24, 2024

Άρχισαν τα γλέντια με τροχιοδεικτικά δημοσιεύματα! Το πρώτο «χτύπημα» των Μπακοκαϋμενάκηδων στον Δημήτρη Μελισσανίδη - δια της πλαγίας οδού - και η «άνεργη» Λατινοπούλου που εσχάτως έγινε υπάλληλος στον όμιλο του εκδότη Φιλλιπάκη. Οι δημόσιες καταγγελίες του Μπογδάνου ότι της έδινε χρήματα που όμως δεν έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες.


Του ειδικού συνεργάτη 

Η ανάγνωση από την «πίσω πλευρά» ενός δημοσιεύματος δείχνει και την ομορφιά του πολέμου στα επιχειρηματικά συμφέροντα με οσμή πολιτική που στο τέλος όμως θα οδηγήσει στο κλουβί με τις τρελές που ο καθένας θα προσπαθεί να σωθεί. 


Πριν λίγες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας πολλά ρεπορτάζ για το πόθεν έσχες των ευρωβουλευτών. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά θα σταθούμε μόνο σε μια που έχει την αξία της. 

Η ιστοσελίδα flash.gr που ανήκει στους Μπακοκαϋμενάκηδες παρουσίασε τα πόθεν έσχες και με σκωπτικό τρόπο «έμεινε» ουσιαστικά μόνο στην Αφροδίτη Λατινοπούλου που την εξέθετε ανεπανόρθωτα, αφού την παρουσίασε ως υπάλληλο του εκδότη Γιάννη Φιλλιπάκη με ότι σημαίνει αυτό! 

Ουσιαστικά δεν είναι κακό αλλά έχει μια ...«άλλη ματιά» το γεγονός αυτό!

Να σημειώσουμε, πως είναι γνωστό ότι ο δημοσιογραφικός όμιλος του εκδότη Φιλιππάκη διατηρεί άριστες σχέσεις με τον εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το «χτύπημα» δεν ήταν για την Λατινοπούλου, ούτε για τον Φιλιππάκη αλλά για τον Μελισσανίδη... με ήπιο τρόπο! Προς το παρόν... Να μην ξεχνάμε ότι οι σχέσεις Μελισσανίδη και Μαρινάκη είναι στον ναδίρ.

Επιπλέον, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κωσταντίνος Μπογδάνος που θέλει να πολιτευτεί με τον Βελόπουλο, τους τελευταίους 3 μήνες με συνεντεύξεις του έχει δηλώσει ότι έδινε χρήματα στην Λατινοπούλου όσο την είχε αντιπρόεδρο στο κόμμα του επειδή διαφορετικά του είχε δηλώσει ότι θα φύγει. 

Εδώ όμως αρχίζουν πάλι οι παράλληλες συνδέσεις! Ο Βελόπουλος με τον όμιλο Φιλλιπάκη διατηρούν άριστες σχέσεις αφού πολλοί δημοσιογράφοι του ομίλου έχουν επιβληθεί στον Βελόπουλο και δουλεύουν για αυτόν και επιπλέον ο κοινός εχθρός και των δύο σε καθημερινή βάση είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πάσα αφορμή.

Το τελευταίο διάστημα μπήκε στο στόχαστρο του Βελόπουλου και το δίδυμο των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη μετά από μια σιωπή πολλών μηνών αφού παράλληλα υπήρχε στον «αέρα» η πρόθεση αγοράς του Alert από τους 2 επιχειρηματίες.

Κατά την προεκλογική περίοδο οι εφημερίδες του Φιλιππάκη στήριζαν με νύχια και δόντια την Λατινοπούλου και που και που πέταγαν και καλές κουβέντες για τον Βελόπουλο.


Το ερώτημα που γεννιέται όμως, είναι πως τα έδινε τα χρήματα ο Μπογδάνος όπως ο ίδιος ισχυρίζεται  ; Μάυρα ; Στην δήλωση της η Λατινοπούλου όπως προκύπτει από το σκωπτικό δημοσίευμα του flash.gr δεν δηλώνει άλλα εισοδήματα εκτός από τους μισθούς που έπαιρνε τα τελευταία 1 - 2 χρόνια ως δικηγόρος στις εταιρείες συμφερόντων Φιλλιπάκη.

Είναι προφανές, ότι ο Κωσταντίνος Μπογδάνος θα πρέπει να εξηγήσει δημόσια πως έδινε τα χρήματα στην Λατινοπούλου γιατί η ευθύνη - εάν τα έδινε μαύρα - είναι κοινή και εξίσου σοβαρή.

Πως αποφάσισε ο Μπογδάνος να «αυτοκτονήσει» με έναν τέτοιο ισχυρισμό ; Αυτοβούλως ή τον έβαλε κάποιος να εκθέσει την Λατινοπούλου ; Γιατί η Λατινοπούλου δεν έχει απαντήσει καταφεύγοντας στην δικαιοσύνη ; 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !