Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2024

Ο πυροσβέστης και ο αστυνομικός ήταν «συνέταιροι» στο εμπόριο κόκας! Ο π. διοικητής αστυνομικού τμήματος που είχε αποταχθεί για λαθρεμπόριο τσιγάρων και ο 45χρονος υπαξιωματικός που αντί να σβήνει φωτιές ικανοποιούσε το πάθος των εθισμένων πελατών στα ναρκωτικά.


edolio5 team

Ύστερα από πληροφορία που είχαν οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν να παρακολουθούν τον 45χρονο Υπαρχιπυροσβέστη ο οποίος είχε επαφές με τον πρώην αστυνομικό. «Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε αποταχθεί πριν από περίπου δέκα χρόνια καθώς είχε συλληφθεί για διακίνηση παράνομων τσιγάρων στην περιοχή της Χαλκιδικής ενώ τότε ήταν και διοικητής του αστυνομικού τμήματος. Μάλιστα είχε προφυλακιστεί και στο δικαστήριο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 ετών» λέει αστυνομικός που συμμετείχε στην υπόθεση. Πως όμως δρούσε το κύκλωμα;



Ο συλληφθείς Αρχιπυροσβέστης

«Ο Αρχιπυροσβέστης παρέδιδε σε υποψήφιους πελάτες, κατά τη διάρκεια ιδιωτικών τους συναντήσεων, κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη, που προμηθευόταν από τον πρώην αστυνομικό, λαμβάνοντας προς τούτο χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από -50- έως -500- ευρώ» αναφέρει το δελτίο τύπου των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. Το πρωί της περασμένης Τετάρτης ο Αρχιπυροσβέστης και ο πρώην αστυνομικός εντοπίστηκαν έξω από παραλιακό καταστήματος της Χαλκιδικής, όπου και ακινητοποιήθηκαν, μετά από μεταξύ τους συνάντηση. Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα, στο αυτοκίνητο του πρώην αστυνομικού «βρέθηκαν και κατασχέθηκαν –41,55– γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των –350– ευρώ, ενώ από την κατοχή του Υπαρχιπυροσβέστη κατασχέθηκαν –1,87– γραμμάρια κοκαΐνης, την οποία είχε προμηθευτεί προηγουμένως από τον πρώην αστυνομικό».

Οσον αφορά τον εν ενεργεία αστυνομικό φέρεται να έχει αγοράσει ναρκωτικές ουσίες, πιθανότατα, για προσωπική του χρήση. Το όνομα του αναφέρεται στη δικογραφία αλλά δεν συνελήφθη, όπως και ένας ιδιώτης, καθώς δεν συνέτρεχαν οι λόγοι της αυτόφωρης διαδικασίας. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !