Σάββατο, Ιουλίου 27, 2024

Ο νέος έρωτας του κοντού υπουργού! Την παίρνει μάζι του στους αγώνες για τένις και περηφανεύεται στους συμπαίκτες του για την καλλίγραμμη ξανθιά σύνοδο του σε σχέση με τις δικές τους ερωμένες.


edolio5 team

Στον άνθρωπο πρώτα βγαίνει το χούι και μετά η ψυχή. 

Είναι ερωτύλος τι να κάνουμε;! Του αρέσει ο ποδόγυρος και το πέρα δόθε κάτω από φουστάνια εκτός συζυγικής στέγης. Πρόσφατα βρέθηκε πάλι σε ένα γήπεδο τένις όπου είναι το αγαπημένο του σπορ όπου τον συνόδευε μια καλλίγραμμη ξανθιά κυρία. 

Δεν έμαθα πιο πολλές λεπτομέρειες αλλά ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος αφού αυτή την περίοδο είναι η νέα του κατάκτηση. Οι φίλοι του που είχαν παει μαζι για να παίξουν «διπλό» είχαν και αυτοί τις πιτσιρίκες τους μαζί. 

«Σας ρίχνω στο κεφάλι. Δεν νομίζω να μην συμφνωείτε ;» τους έλεγε δείχνοντας την γυμνασμένη συνοδό του όπου μαζί με μια φίλη της που ήταν παρέα με συμπαίκτη του αγώνα που έπαιζαν (κέρδισε ο κοντός υπουργός) τραβούσαν βίντεο και το έστελναν σε φίλους και γνωστούς.

Στο τέλος θα γίνει μεγάλο μαλλιοτράβιγμα - περισσότερο από ότι έχει γίνει μέχρι τώρα - και θα του στοιχήσει ακριβά το σουλατσάρισμα του φιλόδοξου σαλταδόρου της πολιτικής.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !