Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2024

Αναμενόμενο! Διπλό μπαράζ απορρίψεων από το δικαστικό συμβούλιο για τους έγκλειστους χρυσαυγίτες. Δεν έγινε δεκτή η αίτηση Μιχαλολιάκου για μεταφορά από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ απορρίφθηκε το αίτημα Κασιδιάρη για αποφυλάκιση. Το άγνωστο επεισόδιο στο προαύλιο που τους χώρισαν οι σοφρωνιστικοί υπάλληλοι.


edolio5 team

Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι με την έκδηλη πολιτική δράση που αναπτύσσει ο καταδικασμένος πρωτόδικα για εγκληματική οργάνωση Ηλίας Κασιδιάρης ένα ακόμη αίτημα που υπέβαλε για αποφυλάκιση θα πήγαινε στα σκουπίδια. Είναι προφανές ότι ο Κασιδιάρης είναι εγκλωβισμένος σε λάθος πολιτικές συμβουλές που έχουν όμως και ταυτόχρονο κοινό νομικό παρανομαστή.

Η τρίτη κατά σειρά απόρριψη αίτησης αποφυλάκισης ήταν απόλυτα αναμενόμενη καθώς ο έγκλειστος του Δομοκού έχει υποπέσει σε αδίκημα κατά τη διάρκεια τέλεσης της ποινής του, οπότε χάνει το δικαίωμα στην αποφυλάκιση μετά την συμπλήρωση των 3/5 της ποινής του

Το νέο αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι η ηθική αυτουργία στην εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, μαζί με όσους Βουλευτές εκλέχτηκαν με το κόμμα κέλυφος, τους Σπαρτιάτες.

Η προϋπόθεση να μην έχει καμία πολιτική ανάμειξη εφαρμόζεται από τον ίδιο και προφανώς με καθοδήγηση εκείνων που τον συμβουλεύουν ακριβώς με τον τρόπο που τον οδηγεί στο να εκτίσει τελικά όλη την ποινή του.

Η δίκη για αυτή την υπόθεση που σας προαναφέραμε αναβλήθηκε επ’ αόριστον την Τρίτη 16 Ιουλίου όπως ήδη σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ.

Μέχρι να προσδιοριστεί ξανά η δίκη ο μόνος που είναι κερδισμένος είναι αυτοί που κερδίζουν δημοσιότητα από το «παιχνίδι Κασιδιάρης» και φυσικά ο Στίγκας που απολαμβάνει μεγαλεία και πακτωλό χρημάτων στο όνομα της κυροζίνης που αυτοαναφλέγεταικαι είναι ο μόνος που δεν θέλει ποτέ να βρεθεί ο Κασιδιάρης εκτός φυλακής για λόγους αυτονόητους.

Την ίδια ώρα όπως πληροφορηθήκαμε απορρίφθηκε και η αίτηση για μεταφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου από τις φυλακές Δομοκού όπου συνπροαυλίζεται με τον Ηλία Κασιδιάρη για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι σχέσεις τους είναι πολύ κακές και αρκετές φορές έχουν απειληθεί επεισόδια που προς το παρόν έχουν μείνει σε φραστική αντιπαράθεση όπως αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες και τους χώρισαν σοφρωνιστικοί υπάλληλοι.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, τα τελευτάια 3 χρόνια ήταν στο ίδρυμα αποκατάστασης στους Αγίους Αναργύρους, μέχρι την αποφυλάκιση του πριν 2 μήνες για την οποία άσκησε προσφυγή η εισαγγελία του Αρείου Πάγου και επέστρεψε ξανά στην φυλακή.

Ο Μιχαλολιάκος θεωρεί ότι η αιτία για την επιστροφή του στις φυλακές ήταν η αίτηση αποφυλάκισης που έκανε μια μέρα μετά ο Κασιδιάρης για να δημιουργήσει επικοινωνιακό θόρυβο και να υπάρξει η κατάληξη που είναι γνωστή για όλους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !