Τετάρτη, Μαΐου 22, 2024

Ο Στ. Κοσκωτάς που ζει και βασιλεύει! Τα 25 χρόνια φυγοδικίας στην Αμερική, η αθώωση από τις κατηγορίες το 2014, τα «Ποσειδώνια» και η παρουσία του ως κουμανταδόρος της Talos Group. Το πέρασμα του από τον Δήμο Πειραιά ως σύμβουλος και η φιλοδοξία του για την πολιτική αλλά δεν έχει βρει ακόμα κόμμα.



edolio5 team

Που και που όποιος ξεχνιέται μου στέλνει καμία πρόσκληση. Εγώ στέλνω κάποιον άλλον και αυτός με την σειρά του έναν άλλον. 

Πήρα στα χέρια μου λοιπόν μια πρόσκληση για τα Ποσειδώνια, τη γιορτή της ναυτιλίας, και μου έκανε κάποια εντύπωση που άρχισα να το ψάχνω.

Η πρόσκληση ήταν από την εταιρεία Telematic Medical Applications Ltd (TMA) η οποία με καλούσε να επισκεφτώ το περίπτερο της εταιρείας όπου θα βρίσκεται και ο διευθύνων σύμβουλος Φίλιππος Σωτηριάδης.

Ψάχνοντας λίγο την εταιρεία είδα ότι δραστηριοποιείται στην τεχνολογία αιχμής, στα πληροφοριακά συστήματα υγείας, τον ιατρικό εξοπλισμό και τα συστήματα τηλεϊατρικής.

Διαπίστωσα ότι είναι θυγατρική της Talos Group, Πρόεδρος και COO της οποίας είναι ο Σταύρος Κοσκωτάς. αδερφό του… μεγαλοτραπεζίτη Γιώργου Κοσκωτά και του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου της Μεταπολίτευσης.

Ο Σταύρος Κοσκωτάς, λοιπόν, αφού ήταν φυγόδικος για 25 χρόνια, αφού αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες το 2014, είναι πλέον ένας ενεργός επιχειρηματίας και στέλεχος της Talos η οποία δραστηριοποιείται στην τηλεϊατρική, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ανάπτυξη λογισμικού πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης και τη διαχείριση περιουσίας. Μην ρωτάτε περισσότερα γιατί θα μπερδευτούμε. Λέτε να συναντήσουμε κα τον μεγάλο Γιώργη τον αδερφό του ; Να σας θυμίσω πάντως ότι ένα φεγγάρι ο Σταύρος ήταν και δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με μια παράταξη που λεγόταν «Πειραιάς σε Τάξη» και έχει εκλέξει μόνο τον επικεφαλής ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει ο Σταύρος.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !