Τρίτη, Απριλίου 25, 2023

Ε ρε και τα μάθει η ξανθιά Αννούλα! Η ερωμένη (συγγενής δικαστικού) που χτυπούσε τις πόρτες σε τηλεοπτικό σταθμό της Αττικής που έκανε εκπομπές ο πρώην βουλευτής. «Βγες αλήτη έξω. Μου έταξες γάμο ρε και έχει άλλη γκόμενα». Το βίντεο με ήχο και εικόνα που δείχνει τα ξεφτιλίκια του.

Του Άρη Σπίνου

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο θα φτάνουν τα email με πικάντικο περιεχόμενο που αφορούν τα έργα και τις ημέρες υποψηφίων βουλευτών!

Μερικοί εξ αυτών έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν πρόκειται να περάσουν το κατώφλι του «χρυσού κτηρίου» στην πλατεία συντάγματος και έχουν εγκαταλείψει τον αγώνα για αυτό τον σκοπό ή τους πέταξαν με τις κλοτσιές από τα κόμματα τους και έχουν αναλάβει τον ρόλο μιας νέας «Έφης Θώδη» και βρίσκονται λίγο πριν την ιατρική αγωγή. Μάθαμε λοιπόν για έναν π. βουλευτή που έκανε τηλεοπτική εκπομπή σε περιφερειακό σταθμό της Αττικής. Παρίστανε τον γόη και και που και που τάζοντας γάμους σε «ορφανές και χήρες» κατάφερνε να «τσιμπάει» το κάτι τις... του. Ένα απόγευμα ενώ έκανε εκπομπή άρχισαν να βαράνε οι πόρτες του τηλεοπτικού σταθμού. Τα ουρλιαχτά της δυσαρεστημένης νεαρής κορασίδας ακουγόντουσαν παντού. «Βγες αλήτη έξω. Μου έταξες γάμο ρε και έχει άλλη γκόμενα». Έντρομος ο «γόης» που διαφημίζει παντού πόσο πιστός είναι με την «Αννούλα» του (η 2η σύντροφος) παρακαλούσε στέλεχος του σταθμού να βγει έξω και να καθησυχάσει την άγρια κόρη του δικαστικού που είχε έρθει έτοιμη να τα κάνει λαμπόγυαλο. Το στέλεχος  του σταθμού με τα χίλια ζόρια την έπεισε να ηρεμήσει και να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Όπως μάθαμε ο γόης της επόμενες μέρες ήταν εξαφανισμένος από τον τηλεοπτικό σταθμό γιατί φοβόταν μια νέα έφοδο. Ο άνθρωπος που μας ενημέρωσε μας έχει δώσει και το σχετικό βιντεάκι από την κάμερα που βρίσκεται στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού. Ε μην τα θέλετε όλα σε ένα ρεπορτάζ! Έχουμε μέρες μπροστά μας για τα καλύτερα. Δεν τα γράφουμε όλα μην τυχόν και τα μάθει η Αννούλα!