Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2024

Στην ΕΑΒ ο Βασίλης Στίγκας! «Εμείς στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια της αμυντικής μας βιομηχανίας με κάθε τρόπο και θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολιτική προσπάθεια ανάπτυξής της».


edolio5 team

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. «Σπαρτιάτες», Βασίλειος Στίγκας , συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο , αντιστράτηγο ε.α., διευθυντή οργανωτικού, και την Δήμητρα Μπενάρδη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, επισκέφθηκε την 1η Οκτωβρίου 2024, την διοίκηση και τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα.


Τον πρόεδρο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν εγκάρδια μέλη του Δ.Σ. και αρμόδιοι γενικοί διευθυντές της εταιρείας, οι οποίοι παρουσίασαν την ιστορία και το έργο της.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα και τα μελλοντικά σχέδια της ΕΑΒ. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με περιήγηση στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ, όπου παρουσιάστηκαν τα τρέχοντα προγράμματα της βιομηχανίας επί έργω από αξιόλογους επικεφαλής επιστήμονες, όπου διαπιστώθηκαν οι τεράστιες παραγωγικές καθώς και εκπαιδευτικές δυνατότητές της.

Η επίσκεψη του προέδρου και της συνοδείας του σε μια στρατηγικού ενδιαφέροντος ΔΕΚΟ όπως η ΕΑΒ, και η εντυπωσιακή εικόνα που αποκομίστηκε από αυτήν, καθώς και ανάλογες που θα προγραμματιστούν στο μέλλον, αποσκοπούν στο να δοθεί στήριξη στην αμυντική μας βιομηχανία να συνεχίσει να επιτελεί το βαρύ εθνικό της έργο.

«Εμείς, οι Σπαρτιάτες, στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια της αμυντικής μας βιομηχανίας με κάθε τρόπο και θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολιτική προσπάθεια ανάπτυξής της για το εθνικό συμφέρον.» δήλωσε ο Βασίλης Στίγκας σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !