Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2024

Η «παρέα των 7» που αλώνιζε επί ημερών Πατούλη! Ο Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής «Νικολάκης» με προεδρικές φιλοδοξίες στο στόχαστρο της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. Η εκδίωξη του από «χρυσή» καρέκλα.


edolio5 team 

Σας έχουμε ενημερώσει ήδη από τις 29 Σεπτεμβρίου με σχετικό δημοσίευμα για μια δικογραφία - «φωτιά» που καίει κόσμο και κοσμάκη της οποίας τα ηνία τα κρατάνε 7 πρώην συνεργάτες του Γιώργου Πατούλη με την ιδιότητα που είχαν ως περιφερειακοί σύμβουλοι. 

Τρεις από αυτούς έχουν επανεκλεγεί και με τον Χαρδαλιά!

Όπως μαθαίνω κυρίαρχο ρόλο, στην δικογραφία αυτή που έχει αφετηρία την Αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος γενικά στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει ένας νυν περιφερειακός σύμβουλος, ο «Νικολάκης» όπως λένε οι κακές γλώσσες που είχε τον πρώτο λόγο στον έλεγχο που έκανε η περιφέρεια Αττικής στα πρατήρια καυσίμων. 

Μαθαίνω ότι τον τελευταίο καιρό ο ίδιος έχει εκδηλώσει και προεδρικές φιλοδοξίες. Για αυτά όμως θα πούμε τις επόμενες ημέρες. 

Το κύκλωμα τα τελευταία 10 χρόνια είχε αναπτυχθεί σε ότι πετούσε και κολυμπούσε και ήταν αρμόδια η περιφέρεια Αττικής να το ελέγξει. Μαθαίνω ότι το πόρισμα θα είναι έτοιμο σε λίγες μέρες και καταλήγει με δεσμεύσεις λογαριασμών αλλά και δημοσιοποίηση ονομάτων που θα συγκλονίσουν. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !