Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Οι 140 και οι εταιρείες καρουζέλ! Η μαφία των κινητών τηλεφώνων με κρατική σφραγίδα και η παρέα του «Παυλάκου» που ανοίγει σαμπάνιες στην Μύκονο για τα όμορφα μάτια της πανύψηλης συζύγου του τηλεπαρουσιάστριας, που οι φίλοι την λένε «Τσοτσό». Ο Γ.Σ. και ο «Μαρίνος».


edolio5 team

Επειδή διαβάζω μια προσπάθεια να εμφανιστεί μέσα από συγκεκριμένα ΜΜΕ, ότι το κύκλωμα με τα εικονικά τιμολόγια και την κλοπή του ΦΠΑ είναι κάποιοι «εγκέφαλοι» να σας ενημερώσω για τα εξής! Οι μεγαλοκαρχαρίες της υπόθεσης αυτής έχουν μείνει στο απυρόβλητο. 

Από την πρώτη στιγμή έγινε εργαλειοποίηση του κρατικού μηχανισμού και ενώ μόνο με υπόνοιες και αχνές ενδείξεις έκλειναν λογαριασμούς σε επιχειρήσεις με τζίρο εκατομμυρίων με αποτέλεσμα τον οικονομικό τους στραγγαλισμό το μεγάλο «κελεπούρι» που είναι παντρεμένος με γνωστή παρουσιάστρια, «τσοτσό» την φωνάζουν στην Μύκονο όταν οι σερβιτόροι της πηγαίνουν με τις κούτες τις Moet για να τις χύνει στα κύματα της Θάλασσας, δεν τον αγγίζει κανένας! 

Μιλάμε για τον γνωστό «Παύλο». Αλλάζει τα ΑΦΜ στις εταιρείες των e-shop με τα κινητά σαν στραγάλια αλλά έξω από το γραφείο του δεν περνάει ούτε για δείγμα η ΑΑΔΕ.

Μαθαίνω και για τον «Μαρίνο» - άλλο μπουμπούκι - που χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά αλλά μου λένε ότι έχει χτίσει την μισή Μύκονο στο όνομα του γιου του. Όλοι αυτοί εμπλέκονται στην μεγάλη υπόθεση με τους 140 που μοίραζαν με «μπροστινούς» τιμολόγια και έπαιρναν επιστροφές ΦΠΑ. 

Ιδιαίτερο ρόλο έχει και ο Γ.Σ. με μεγάλη εταιρεία παρόμοιου είδους που ανήκει στην «Αγία Οικογένεια». 

Για να είμαι πάντως ειλικρινής επειδή τα καμώματα του ανωτέρου έχουν γίνει γνωστά στα ηγετικά κλιμάκια της «Αγίας Οικογένειας» πρόσφατα αποχώρησαν από την μετοχική σύνθεση για να μην εκτεθούν αφού πρώτα βέβαια φρόντισαν να μην εκτεθεί ο συνέταιρος τους.

Προς το παρόν παραμένουν προφυλακισμένοι ο φίτσουλας και ο μίτσουλας που σε λίγο δεν θα έχουν ούτε για τα τσιγάρα τους. Για μια ακόμη φορά οι «καρχαρίες» είναι απέξω και κάνουν περίπατο στα λιμάνια.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !