Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

Λούζει κρύος ιδρώτας το πανύψηλο λυγερόκορμο αγόρι της αυτοδιοίκησης! Οι €500.000 που πήρε προκαταβολή και πρέπει να επιστρέψει στον βραχνιασμένο επιχειρηματία που του στέλνει μηνύματα στο κινητό. «Φέρε μου τα λεφτά. Είσαι άχρηστη μωρή, τίποτα δεν έχεις κάνει.»


Του ειδικού συνεργάτη

Άμα τάζεις και δεν μπορείς να κάνεις τότε κακώς έταξες! Αν έχεις πάρει και λεφτά δύο φορές κακώς.

Για το λυγερόκορμο αγόρι της αυτοδιοίκησης που είναι τοπάρχης σε παραλιακό δήμο της Αττικής και πήρε μια βαλίτσα λεφτά για να κλείσει το μαγαζί ενός επιχειρηματία προκειμένου να πάει από την πίσω πόρτα ένας άλλος και να το πάρει σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές. 

Το κατάστημα είναι δημοτικό αναψυκτήριο και ιδιοκτησιακά ανήκει στον δήμο. Ομολογουμένως, είναι ένα από τα καλύτερα παραλιακό - καφέ που υπάρχουν στην Αττική. Σκέφτηκε λοιπόν το λυγερόκορμο αγόρι που έχει τάση σαν το ηθοποιό που χόρευε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο πρόσφατα, να κάνει πόλεμο στον νυν επιχειρηματία, με ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να αφήσει το μαγαζί. 

Ο δήμος θα έκανε διαγωνισμό - φωτογραφικό φυσικά - και θα ερχόταν ο φίλος που έχει δώσει ήδη την βαλίτσα εδώ και 2 χρόνια και θα έπαιρνε το μαγαζί τσάμπα! Έλα όμως... που τα σχέδια δεν πήγαν καλά και ο νυν επιχειρηματίας κρατάει το μαγαζί για να απολαμβάνει το πρωϊνό του μαζί με τους φίλους του και να πίνει τον ωραίο του καφέ χωρίς να τον νοιάζει το Ζ της ταμειακής μηχανής. 

Έχει τον τρόπο του! 

Επειδή όμως τα λεφτά της προκαταβολής (€500.000) που πήρε ο τοπάρχης είναι πολλά και η «δουλειά» δεν γίνεται πρέπει να τα επιστρέψει. Ο βραχνιασμένος επιχειρηματίας του τηλεφωνεί συχνά τον τελευταίο καιρό όπως μαθαίνω και του ζητάει πίσω τα χρήματα. «Φέρε μου τα λεφτά. Είσαι άχρηστη μωρή, τίποτα δεν έχεις κάνει.»

Όπως μου λένε αυτοί που ακούν πολλά η παραπάνω πρόταση είναι μια από αυτές που χρησιμοποιεί ο απαιτών το παραδάκι. 

Συνολικά όπως μου είπαν το λυγερόκορμο αγόρι θα έπαιρνε 2 εκατ. ευρώ «μαύρο χρήμα» αν ο νυν επιχειρηματίας κρεμούσε μαύρη σημαία έξω από το μαγαζί! Και τι δεν κάνει ο φουκαράς, ο τοπάρχης για να πείσει τον άλλον να κάνει λίγο υπομονή. Μαθαίνω ότι λίγες μέρες προθεσμία του έχει δώσει αυτός που έδωσε την βαλίτσα και μετά θα αρχίσουν τα όργανα. Βρε τι γίνεται στην αυτοδιοίκηση!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !