Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2024

Εισαγγελική έρευνα για «στημένους» πλειστηριασμούς! «Προστατευόμενος μάρτυρας» κατονομάζει σε 24 σελίδες κύκλωμα με «εγκέφαλο» μεσίτη του Πειραιά που παρεμβαίνει με λογισμικό στην κατακύρωση των υπερθεματιστών.


Του ειδικού συνεργάτη

Αν όσα αναφέρονται, στην καταγγελία - «φωτιά» που έχει στην διάθεση του το edolio5 (24 σελίδες) και αποτελούν μέρος δικογραφίας που διερευνάται με την εποπτεία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, τότε αυτό που πρόκειται να «ξεπηδήσει» δεν θα έχει προηγούμενο. 

Όπως προκύπτει, από όσα περιγράφει «βαθύ λαρύγγι» που έχει ζητήσει να τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων με εισαγγελική διάταξη, οι πλειστηριασμοί που γίνονται σύμφωνα με την επίσημη πλατφόρμα με ειδικό λογισμικό κάποιοι την «πειράζουν» και καταλήγει το επιθυμητό ακίνητο - «φιλέτο» σε συγκεκριμένο κύκλωμα που εποπτεύεται από τον μέτρ του είδους. 

Πρόκειται για έναν μεσίτη του Πειραιά που όλοι τον φωνάζουν «Μιχαλάκη». Η επιστολή αναφέρει 48 πλειστηριασμούς που έγιναν το τελευταίο διάστημα και ως τιμή πλειοδοσίας έχουν ποσό που τελειώνει σε... 858.

Όπως περιγράφει στην αναλυτική καταγγελία του ο πληροφοριοδότης, η τιμή κατακύρωσης γίνεται με πειραγμένο λογισμικό και πάντα υπέρ του «Μιχαλάκη» από τον Πειραιά που είτε παίρνει τα ακίνητα για τον εαυτό του είτε για φίλους του. 

Μεγάλοι πλειστηριασμοί που αφορούν την οικογένεια Βοβού, τον π. βιομήχανο Καρδασιλάρη, τον πρώην αντιπρόσωπο της Mercedes Λαϊνόπουλο, την ποτοποιία «Λήθη» αλλά και δεκάδες άλλες περιπτώσεις πλειστηριασμών, ανεξάρτητα της αρχικής τιμής που είχαν αυτοί καταλήγουν σε τιμή που τα τρία νούμερα είναι 858.

Στην καταγγελία αναφέρονται 16 πρόσωπα που συμμετέχουν στο κύκλωμα αυτό, είτε ως «κοράκια» με εγγραφή στην πλατφόρμα των πλειστηριασμών προκειμένου να πάρουν χρήμα για να αποσυρθούν από αυτόν που ενδιαφέρεται για το ακίνητο είτε για να παρουσιάζονται ως «αιωρούμενες απειλές» προκειμένου να ανεβάσουν την τιμή του ακινήτου. Όπως μαθαίνω έχουν καταγραφεί ήδη χιλιάδες ώρες συνομιλιών των μελών του κυκλώματος.

Προβλέπω τρομερές και φοβερές εξελίξεις!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !