Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2024

(N2) Η ζάμπλουτη Εριέττα, κόρη της Μαριάννας Λάτση με μπλουζάκι υπέρ της Παλαιστίνης στα εγκαίνια του πύργου! Όταν έχεις λύσει τα οικονομικά σου προβλήματα για 5 γενιές κάνεις και την πλάκα σου. Ας της πει κάποιος όμως από που έχουν προέλθει τα αμύθητα πλούτη της οικογένειας της που απολαμβάνει.


edolio5 team

Τα εγκαίνια του πύργου είχαν πολλά παραπολιτικά για τα οποία θα έχουμε να γράφουμε πολλές μέρες. 

Ένα από αυτά ήταν και το μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης (!) που θέλησε να περάσει η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, η οποία παρέστη στα εγκαίνια του Πύργου Πειραιά.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της και επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη το βράδυ της Τρίτης στον Πύργο του Πειραιά για τα μεγάλα εγκαίνια. 

Σημειώνεται ότι στον Πύργο Πειραιά θα στεγαστούν τα γραφεία της V Group του Βύρωνα Βασιλειάδη, που δραστηριοποιείται στους τομείς της συλλογής και διαχείρισης αποβλήτων, στην παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την πράσινη τεχνολογία.

Στην εκδήλωση αυτή, η Εριέττα Κούρκουλου επέλεξε να φορέσει μία μαύρη μπλούζα, στην οποία απεικονίζεται μία γροθιά βαμμένη με τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης και από κάτω το σύνθημα «FREE PALAISTINE», δηλαδή «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη».

Έχω την εντύπωση όμως ότι κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στην επαναστάτρια του γλυκού νερού ότι η οικογένεια της έγινε ζάμπλουτη και αυτή απολαμβάνει την αμύθητη περιουσία επειδή ο Παππούς της συνεργάστηκε με Αμερικανούς και άλλους ομοιούς και πάντως όχι τους Παλαιστίνιους.

Κάτι μου λέει ότι και σήμερα η Ναυτιλιακή εταιρεία της μητέρας της και του αδερφού της Πάρη, κάτι τέτοιο κάνει. Θα είχε ενδιαφέρον όταν θα πάει η μητέρα της ή οι διευθυντές που έχει να υπογράψει μια νέα συμφωνία με Αμερικανούς και Ισραηλινούς να πάει και εκείνη μαζί και να φοράει το μπλουζάκι αυτό κρατώντας ανά χείρας και την ανάρτηση που έκανε και παραθέτουμε παρακάτω λούζοντας τους Αμερικανούς και τον Νετανιάχου ως τρομοκράτες.

Καλή είναι η «επανάσταση» με την σαμπάνια στο χέρι στα εγκαίνια ενός πύργου να συνδυάζεται και με το κόστος που θα πρέπει να παίρνει κάποιος εάν θέλει να μην είναι ανακόλουθη.

Δείτε την ανάρτηση 


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !