Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2024

Η συνάντηση του τζούνιορ Κόκκαλη με τον Πέτρο Σουρέτη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ! Ο π. υπάλληλος της Intrakat, ο γιος του Σωκράτη και το γεύμα στο Nolita του Νέου Ψυχικού που στο κυρίως πιάτο είχε μια μεγάλη μπίζνα εκατομμυρίων ευρώ.


Του ειδικού συνεργάτη

Η αλήθεια είναι ότι ο τζούνιορ του Σωκράτη Κόκκαλη ανήκει στους πιτσιρικάδες που δουλεύουν και δεν τρώνε τα λεφτά του μπαμπά τους.

Πήγα την Τρίτη το μεσημέρι στο γνωστό ιταλικό καφέ – εστιατόριο Νολίτα του Νέου Ψυχικού, εκεί που οργιάζει η διαπλοκή και τα ραντεβού της παρέας Λαβράνου και είδα ένα επιχειρηματικό ζευγάρι να απολαμβάνουν το φαγητό τους. 

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη και ο εντεταλμένος σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα, Πέτρος Σουρέτης  συνέφαγαν επί μακρόν κουβεντιάζοντας χαμηλόφωνα. Πολλά πράγματα δεν άκουσα αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στα …γέλια, δεδομένου ότι οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στενά κατά το παρελθόν την εποχή που ο Πέτρος Σουρέτης ήταν διευθύνων σύμβουλος της Ιντρακάτ που τότε ανήκε στον όμιλο Κόκκαλη!

Και μολονότι οι κακές γλώσσες ισχυρίζονταν ότι μεταξύ των δύο ανδρών δεν υπήρχε χημεία την εποχή εκείνη, εντούτοις όπως εκ των υστέρων και εκ τοις πράγμασι αποδεικνύεται, οι business τελικά ενώνουν!

Κάτι μαθαίνω ότι ετοιμάζουν αλλά αυτά θα τα πούμε στο μέλλον.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !