Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2024

Τα εγκαίνια του Πύργου και η απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη! Χωρίς τον μεγαλοεφοπλιστή που είναι ο ουσιαστικός δήμαρχος της πόλης του Πειραιά, πήγε ο Μητσοτάκης να κόψει την κορδέλα μαζί με τριτοτέταρτους πολιτευτές των ευρωεκλογών. Τα τηλεφωνικά παρακάλια της Μαριάννας Λάτση στον μιντιάρχη για να δώσει τόπο στην οργή και η απάντηση.


Του ειδικού συνεργάτη 

Τα εγκαίνια έγιναν αλλά το παρασκήνιο δεν είχε καθόλου λάμψη! 

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Μητσοτάκης περίμενε πως ο ουσιαστικός δήμαρχος της πόλης που είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βάλει νερό στο κρασί του και θα πήγαινε στα εγκαίνια του πύργου του Πειραιά.
 
Ακόμη περιμένει όμως! «Ούτε την καλησπέρα μου δεν του δίνω» έλεγε ο μινιτάρχης σε όσους τον ρώτησαν αν θα παρευρεθεί και κυρίως στην Μαριάννα Λάτση που του τηλεφώνησε «για να δώσει τόπο στην οργή».

Σας ενημερώνω ότι μπορεί ο πόλεμος να φαίνεται από τα ΜΜΕ του Μαρινάκη να έχει κοπάσει απέναντι στην κυβέρνηση αλλά κάθε άλλο παρά ηρεμία υπάρχει.

Μετά τις ευρωεκλογές αρχίζει νέος γύρος. 

Να σημειώσουμε ότι το έργο αυτό ολοκληρώθηκε επειδή θητείας Μόραλη αλλά ο εμπνευστής του να τρέξει το project αυτό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο μέχρι πριν από μια διετία ήταν το… γιαπί της Χούντας, αφού ξεκίνησε να κτίζεται το 1972 αλλά παρέμενε… φάντασμα.

Το κτίριο των 88 μέτρων με τους 23 ορόφους, στο οποίο επενδύθηκαν περί τα 150 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Dimand του Ανδριόπουλου. 

Για να έρθουμε τώρα στην ουσία για το ποιοι ήταν εκεί επειδή και αυτό έχει την σημασία του να σας πούμε ότι.

Εκτός από τον Μητσοτάκη, είδαμε τη Μαριάννα Λάτση, φυσικά τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τους Π. και Γ. Αγγελόπουλο, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Χρ. Σταϊκούρα, την Δόμνα Μιχαηλίδου, τον Απόστολο Ταμβακάκη, τον Δημήτρη Μαρκόπουλο τον βουλευτή της ΝΔ, που τον στρίμωξαν στην Πέμπτη Σειρά την υποψήφια ευρωβουλευτή, Νόνη Δούνια, που τράβαγε από το μανίκι τον Μόραλη για να βγαίνει δίπλα του φωτογραφίες τον Δημήτρη Μάντζο και Παύλο Χρηστίδη από το ΠΑΣΟΚ, τον Πέτρο Κόκκαλη, τους συντελεστές του έργου, Γιώργο Περιστέρη της ΓΕΚ και Αριστοτέλη Καρυτινό της Prodea και άλλοι πολλοί που ήταν όρθιοι γύρω - γύρω από τις καρέκλες για να συμπληρώνουν το ντεκόρ.

Με λίγα λόγια ήταν μια σύναξη τριτοτέταρτων πολιτευτών μπας και πάρουν καμία ψήφο για τις ευρωεκλογές. 

Όλο το ζουμί ήταν η απουσία Μαρινάκη και το πρόσωπο του Μητσοτάκη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !