Σάββατο, Μαΐου 11, 2024

Μια εβδομάδα όλο συναντήσεις! Τα ραντεβού της γοητευτικής Αλβανίδας Πρέσβειρας στην Αθήνα Λουέλα Χαϊνταράγκα, ο «ψηλός» από την ΕΥΠ, τα 2 «παιδιά» από την κρατική ασφάλεια και ο καλοντυμένος της CIA που περίμενε στο GB Roof Garden το πρωί της Δευτέρας για ένα απολαυστικό brunch.


Του ειδικού συνεργάτη 

Για την επίσκεψη Ράμα αύριο στην Αθήνα ξέρετε όλοι! Ας πούμε κάτι όμως που δεν ξέρετε! 
Το ποιοι και πως οργάνωσαν την συγκέντρωση αυτή, παρά τα όσα έλεγε η κυβέρνηση, υπό την αυστηρή ματιά της Luela Hajdaraga που είναι η πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια γοητευτική, γεννημένη τη δεκαετία του ’80 επί κομμουνιστικού καθεστώτος του Εμβέρ Χότζα, κόρη πολιτικού και συγκεκριμένα του πρώην υπουργού Άμυνας, η οποία είναι παντρεμένη κι έχει κι ένα γιο.

Εργαζόταν στο Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων, μέχρι να γίνει πρέσβης στην Αθήνα στις αρχές του 2021

Η Hajdaraga είναι ιδιαίτερα δραστήρια, συναντά συχνά – πυκνά Έλληνες υπουργούς και συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις την τελευταία 3ετία που βρίσκεται στην Αθήνα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ ψυχολογία και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Empire State College. Ας έρθουμε όμως στην συνάντηση. 

Στενός φίλος της όμορφης νεαράς είναι ένας επιχειρησιακός πράκτορας της ΕΥΠ που οι φίλοι του τον φωνάζουν «ψηλό». Αυτός της έχει γνωρίσει και 2 λεβεντόπαιδα που υπηρετούν στην κρατική ασφάλεια. 

Η μεγάλη της άκρη όμως, με την οποία σχεδιάζει πολλά είναι ο καλοντυμένος κύριος που συναντήθηκε μαζί του στο GB Roof Garden της Μεγάλης Βρετάνιας την προηγούμενη Δευτέρα. Αν και κυκλοφορεί πάντα με μηχανή ομολογουμένως το ντύσιμο του είναι αξιοζήλευτο. Πάντα οι πράκτορες της CIA θέλουν να περνάνε καλή ζωή ακόμη και όταν πρόκειται για την απόλαυση ενός πρωϊνού όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση. Εκεί μίλησαν με λεπτομέρειες για την επίσκεψη Ράμα 20 μέρες πριν γραφτεί το παραμικρό για αυτό το γεγονός. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !