Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2024

Η δίκη της οικογένειας Κουτσολιούτσων που συνεχίζεται αλλά περνάει στα «ψιλά»! Η αδιαθεσία της άλλοτε «σιδηρά» κυρά Καίτης, η απουσία του μπαμπά της φαμίλιας το email του κατηγορούμενου - καταζητούμενου Ιωάννη Μπεγιέτη και ο «σώζων εαυτόν σωθήτω» από τα κάγκελα της φυλακής.


Του ειδικού συνεργάτη

Το edolio5 έχει πιάσει στασίδι με τον καφέ στο χέρι! Η δίκη της Folli Follie για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης, χωρίς φυσικά να είναι στο εδώλιο όλοι όσοι έπρεπε  συνεχίζεται, όσο κι αν κάποιοι επιθυμούν να περάσει στα χαμηλά φροντίζοντας με αρκετές δεσμίδες που διακινεί γνωστή διαφημιστική εταιρεία για αυτό.

Ανακεφαλαιώνοντας, οι συνεδριάσεις αυτήν την εβδομάδα είχαν πολλά και ενδιαφέροντα.

Την Πέμπτη στο εδώλιο ήταν μόνο ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και η μητέρα του, η άλλοτε «σιδηρά» κυρία Καίτη Κουτσολιούτσου, ενώ ο πατέρας της οικογένειας απουσίαζε. Τους βλέπεις όλους να έχουν χάσει την αίγλη που είχαν. Τότε που έπαιρναν το ελικόπτερο και προσγειωνόντουσαν στο Hilton για να φάνε πρωινό.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου, από αυτά που ακούει την έκαναν να αισθανθεί μια ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του δικαστηρίου να της ζητήσει να αποχωρήσει εφόσον το επιθυμεί.

Το κλίμα που επικρατεί στη Δίκη θα μπορούσε επιγραμματικά να συνοψιστεί με τη φράση ο «σώζων εαυτόν σωθήτω».

Οι κατηγορούμενοι θα κάνουν τα πάντα για να αποσείσουν τις ευθύνες από πάνω τους και να τις ρίξουν αλλού.

Σε μια τέτοια περίπτωση, κατά την ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης, εις εκ των συνηγόρων υπεράσπισης κατέθεσε στο δικαστήριο email που είχε στείλει ο άλλοτε πανίσχυρος οικονομικός διευθυντής στην Folli Follie της Ασίας, Ιωάννης Μπεγιέτης που δεν βρίσκεται στο δικαστήριο αφού είναι καταζητούμενος.

Στο email προς τους Κουτσολιούτσους, φέρεται να έλεγε εκείνη την «καυτή» περίοδο, ότι «είναι τεράστιος ο κίνδυνος να μας ξεσκεπάσουν οι ορκωτοί».

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι ανήξεροι Κουτσολιούτσοι γνώριζαν για τη «φούσκα» της Ασίας, αλλά δεν έκαναν απολύτως τίποτε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !