Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2024

Αν είχε μουστάκι θα τον έβαζε να το ξυρίσει! Πρώτη σειρά στο σόου της εβδομάδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι η Δήμητρα Κούστα με τις φίλες της και ο σύζυγος κυρ Γιάννης να περιμένει όρθιος μέχρι να έρθει η ώρα να πάει να πληρώσει ότι διάλεξε και αγόρασε η συμβία του.


edolio5 team

Αν έχεις λύσει τα οικονομικά σου προβλήματα με έναν ωραίο γάμο που είναι πνιγμένος στα διαμάντια δεν έχεις παρά να γυρνάς από fashion show σε ανάλογες εκδηλώσεις. Καμία φορά παίρνεις και τον χορηγό - σύζυγο μαζί.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Παρίσι  και την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής όπου διάσημοι πολυτελείς οίκοι μόδας παρουσίασαν τις haute couture συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024 η νεαρά Δήμητρα Κούστα σύζυγος του κύριου Γιάννη Κούστα για να διαλέξει την καλοκαιρινή της Collection. Μαζί με άλλες κυρίες στην πρώτη σειρά όπως άλλωστε φαίνεται και στην φωτογραφία σημείωναν με τα μάτια τι πρόκειται να αγοράσουν και πίσω - πίσω όρθιος ο σύζυγος - πορτοφόλι σημείωνε τι πρέπει να πληρώσει. Όπως μου είπε ο ηχολήπτης που ήταν υπεύθυνος της εκδήλωσης εκτός από την Δήμητρα βρέθηκαν και η Isabel Getty, η Sabrina Percy, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, η Καλλιόπη Καρέλα, η Ρόη Αποστολοπούλου, η Χριστιάννα και η Αναστασία Καίσαρη, η Βέτα Τσουκαλά, η Μάριλη Γλύπτη, η Καρολίνα Αγγελοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η Σούλα Λιάκου και πολλοί άλλοι. Ελλάδα αθάνατη που ποτέ δεν σου λείπει τίποτα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !