Πέμπτη, Ιανουαρίου 25, 2024

Τα «φούμαρα» για μεταξωτές κορδέλες του Κριστιάν Χατζημηνά! Με έσοδα λιγότερα από το Nammos της Μυκόνου διαφημίζει ως μεγάλη επιτυχία την είσοδο της εταιρείας Theon στο χρηματιστήριο του Αμστερνταμ «ψάχνοντας» 100 εκατ. ευρώ από μικρομετόχους που θα τρέξουν.



Του ειδικού συνεργάτη

Είχαμε χάσει το τελευταίο διάστημα τον γνωστό έμπορο όπλων Κρίστιαν Χατζημηνά που μεγαλούργησε επί εποχής Τσίπρα. 

Βομβαρδισμός από No - paper γίνεται τις τελευταίες ώρες εκ μέρους της εταιρείας  Theon International (σχεδιαστής και κατασκευαστής συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για στρατιωτικές εφαρμογές) που ανήκει στον Κρίστιαν Χατζημηνά και ξεκίνησε από χθες δημόσια εγγραφή με στόχο τη διαπραγμάτευση των μετοχών της στις 7 Φεβρουαρίου, στο Χρηματιστήριο Euronext του Άμστερνταμ. Διαβάζοντας όμως τα έσοδα που η ίδια εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει μάλλον ένας μικρομέτοχος που θα επιδιώξει να πάρει μετοχές δεν θα το κάνει τρέχοντας.

Όπως προκύπτει από επίσημες καταστάσεις κατά το 2022, η THEON είχε έσοδα €142,9 εκατ. Να σημειώσουμε ότι το Club Nammos στην Μύκονο που λειτουργεί 2 μήνες τον χρόνο έχει έσοδα 50 εκατ. ευρώ. Αυτό ας το λάβουν υπόψιν τους κάποιοι για να μην κλαίνε αργότερα.

Η Εταιρία όπως ενημερώνει στοχεύει σε άντληση περίπου €100 εκατ. μέσω της έκδοσης νέων μετοχών. Είναι μια ευκαιρία πρώτης τάξεως ο φίλτατος Κρίστιαν να μαζέψει 100.000.000 ευρώ αν και εφόσον χτίσει για το αφήγημα του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !