Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2021

Έχει γίνει ένα ωραίο ανέκδοτο! Η Lamda Development θα παρουσιάσει σε μακέτα (!) τον πρώτο ουρανοξύστη με τα διαμερίσματα που θα πουλιούνται 25.000 ευρώ το τ.μ.! "Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από Έλληνες" λέει η εταιρεία. Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;


Του Άρη Σπίνου

Έχει καταντήσει ένα ωραίο ανέκδοτο που σε κάνει κάθε φορά που το διαβάζεις να γελάς με την καρδιά σου. 

Σύμφωνα με τον . Αθανασίου της Lamda Development , οι τιμές των 9.000 σπιτιών που θα φτιαχτούν εντός του Ελληνικού είναι για όλα τα… βαλάντια, με στόχο να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες να ζήσουν στην περιοχή. Οι τιμές θα είναι λίγο χαμηλότερες από αυτές που πωλούνται οι νεόδμητες κατοικίες στα νότια προάστια, δηλαδή κάτω από τις 6.000-7.000 ευρώ/τ.μ.

Ωστόσο, για ένα διαμέρισμα στον 50ό όροφο του ουρανοξύστη, η τιμή που πρέπει να πληρώσει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης θα φτάνει  τις 25.000 ευρώ ανά τ.μ.. Ωστόσο αυτά είναι τα σχέδια τους! 

Στις 15 Ιουλίου όπως μαθαίνουμε θα δούμε ακόμα μια μακέτα ενός ουρανοξύστη! Περιμένουν ότι ο κόσμος θα τρέξει να αγοράσει σπίτια! Ότι έκαναν στις Ελληνικές ταινίες με τα οικόπεδα που τα έδειχναν... στον χάρτη.

Σύμφωνα με τον . Αθανασίου, το ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτου στο Ελληνικό είναι πολύ έντονο από την Ελλάδα κυρίως, αλλά και από το εξωτερικό. Εμείς δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι!