Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2024

Άμεση παρέμβαση του Εμφιετζόγλου! Ο πρόεδρος του κόμματος «Πατριώτες» περνάει «πριονοκορδέλα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και καταγγέλλει: «Σφραγίστε τα σύνορα τώρα».


edolio5 team

Με καυστικό τρόπο σε δημόσια δήλωση του ο πρόεδρος του κόμματος «Πατριώτες», Πρόδρομος Εμφιετζόγλου καταγγέλλει την μεθόδευση του πρωθυπουργού και το κόλπο με τις αθώες εισαγωγές παράνομων μεταναστών προκειμένου να παραμένει μόνιμα κερδισμένος ο φίλος του εργολάβος - όπως λέει - Περιστέρης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

«ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑΤΩΡΑ ! Τα είπαμε, τα γράψαμε ! Ο Μητσοτάκης νομίζει ότι είναι έξυπνος, … πολύ έξυπνος, ημείς δε οι Έλληνες … βλάκες ! Έτσι λοιπόν μας δούλευε ότι οι εισροές λαθρομεταναστών είχαν… μειωθεί και όταν τα στοιχεία έδειξαν ότι αυξήθηκαν 200% τότε… το βούλωσε ! Τώρα με την κρίση στη Μέση Ανατολή… συγκάλεσε… ΚΥΣΕΑ και πήρε… μέτρα σε αναμενόμενη αυξημένη είσοδο λαθρομεταναστών, και τί αποφάσισε ; Να αυξηθεί η «… χωρητικότης σε δομές φιλοξενίας» ! Και επειδή η αύξηση είναι… επείγουσα, να κληθεί να τις αναλάβει – ποιος άλλος – ο φίλος Περιστέρης με «… ανταγωνιστικές τιμές» !!! Αν δεν κλείσουμε τα σύνορα τόσο στον Έβρο όσο και στην θάλασσα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ! Να έρθουν οι Γερμανοί και οι λοιποί να τους μαζεύουν στα σύνορα ! Καλά ζητάμε τέτοια μέτρα από τον Μητσοτάκη; Με συγχωρείτε, λάθος !»


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !