Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2024

Κολεγιακά καμώματα! Οι ξυλοδαρμοί και το βίντεο πορνό που έπαιξε την ώρα του μαθήματος στην οθόνη των υπολογιστών στο σχολείο των πλούσιων γόνων που θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα.


edolio5 team

Πλέον τα παραβατικά γεγονότα στο Κολέγιο Αθηνών είναι καθημερινά και ο «κουμανταδόρος» Κωσταντίνος Συνολάκης μάλλον έχει χάσει το παιχνίδι.

Μετά τους ξυλοδαρμούς και τις αποβολές που είχαμε την προηγουμένη εβδομάδα στο δημοτικό σχολείο του Κολεγίου Αθηνών (Μποδοσάκειο), χθες ενημερώθηκα για το παρακάτω κείμενο που εστάλη με mail στους γονείς της 5ης δημοτικού του ιδίου σχολείου:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι νωρίτερα σήμερα, στη διάρκεια του μαθήματος του τμήματος 5α, κατά τη χρήση των πολυμέσων της αίθουσας διδασκαλίας, εντελώς αιφνιδιαστικά, εμφανίστηκαν στην οθόνη του υπολογιστή και στον συνδεδεμένο με αυτόν διαδραστικό πίνακα της τάξης, στιγμιότυπα από βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου.

Ξεκίνησε άμεσα ενδελεχής διερεύνηση του περιστατικού, προκειμένου να διαλευκανθεί στο ακέραιο και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που εύλογα σε όλους μας έχουν προκύψει.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σχετική συζήτηση με τους μαθητές, από τον Διευθυντή, παρουσία της Υποδιευθύντριας, της δασκάλας του τμήματος και μέλους του Ψυχοπαιδαγωγικού Τμήματος του Σχολείου.» 

Τελικά και οι πλούσιοι έχουν τα προβλήματα τους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !