Τετάρτη, Φεβρουαρίου 07, 2024

Ιδού η μήνυση των 55 σελίδων! Την ώρα που βρίσκεται στον «προθάλαμο της εισαγγελίας» του Αρείου Πάγου η ποινική δίωξη για το κόμμα - περίγελος «πριονοκορδέλα» περνάει τον Στίγκα ο βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση. «Είναι μόνο η αρχή θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα». Οι 8 ανεξαρτητοποιήσεις που έρχονται και τα σχέδια της δικηγόρου να φτιάξει κόμμα για την ευρωβουλή με «μπροστινό» τον σύζυγο της και αόρατο επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.


edolio5 team

Η πλήρης επιβεβαίωση του edolio5 για το τι επικρατεί στο παρακμιακό πλέον κόμμα - περίγελος δεν άργησε να φανεί και με την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του Στίγκα ο π. βουλευτής του κόμματος, των Σπαρτιατών και ανεξάρτητος πλέον δικηγόρος κ. Χάρης Κατσιβαρδάς σήμερα το πρωί δια του συνηγόρου του έγκριτου ποινικολόγου Βασίλη Καπερνάρου. Στη κατάθεση μήνυσης σε βάρος του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, για τα αδικήματα της ψευδής κατάθεσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

Αφορμή για τη κατάθεση της μήνυσης σε βάρος του κ. Στίγκα αποτέλεσαν τα όσα εκείνος ανέφερε στις καταθέσεις του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργια Αδειλίνη.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Χάρη Κατσιβαρδά, Βασίλης Καπερνάρος, σημεώσε ότι υπέβαλαν αίτημα ώστε η εισαγγελία να καλέσει εκ νέου τον κ. Στίγκα, όμως, όπως ανέφερε ο κ. Καπερνάρος το αίτημα αυτό απορρίφθηκε.

Ο ίδιος ανέφερε, επίσης, ότι πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει. «Είναι μόνο η αρχή θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κατσιβαρδάς δίνοντας την έναρξη των προθέσεων του απέναντι στον Βασίλη Στίγκα για όσα του έχει καταμαρτυρήσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 μέχρι σήμερα δεν έχουν καταθέσει τα υπομνήματα των έγγραφων εξηγήσεων οι βουλευτές των Σπαρτιατών που έχουν κληθεί ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικαλούμενοι την αποχή των δικηγόρων.

 Είναι προφανές ότι αυτό γίνεται προκειμένου να μην έχει ασκηθεί η ποινική δίωξη (κάτι που θεωρείται βέβαιο) μέχρι την εκδίκαση στο εκλογοδικείο στις 28/2 των ενστάσεων σε βάρος βουλευτών του κόμματος αλλά και του ιδίου, ως προς την εκλογή τους και την συμμετοχή των Σπαρτιατών στις εκλογές, γεγονός όμως που δεν είναι απαραίτητο να επηρεάσει την κρίση του δικαστηρίου όπου σύμφωνα με νομικούς κύκλους θεωρείται βέβαιη η αποβολή όλων των βουλευτών από το κοινοβούλιο και η επιστροφή των μισθών που έχουν εισπράξει μέχρι σήμερα. 

Ο Βασίλης Στίγκας προσπαθεί να καθησυχάσει τους φαινομενικά υποτακτικούς βουλευτές του ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα και πως δήθεν έχει συνεννοηθεί με την κυβέρνηση και προσωπικά με τον πρόεδρο της βουλής που επικαλείται πολλές φορές στις κλειστές συνεδριάσεις με τους βουλευτές του! 

Οι πληροφορίες του edolio5, απόλυτα έγκυρες όπως πάντα, μας διαβεβαιώνουν ότι η δικηγόρος που κινεί τα νήματα ενός και εκτός του κόμματος των Σπαρτιατών και ουσιαστικά έχει αναλάβει την ηγεσία του έχει ήδη δρομολογήσει την ανεξαρτητοποίηση τουλάχιστον 8 βουλευτών όταν θα ασκηθεί η ποινική δίωξη, προκειμένου οι Σπαρτιάτες να διαλυθούν και ως κοινοβουλευτική υπόσταση και τότε να δημιουργηθεί ένας άλλος πολιτικός οργανισμός που θα πάρει μέρος στις ευρωεκλογές με επικεφαλής τον σύζυγο της προκειμένου να ξεγελαστεί ο Άρειος Πάγος και να εγκρίνει το νέο κόμμα.

Μιλάμε για σημάδια ολοκληρωτικής διάλυσης, κερδοσκοπισμού και παρακμής για έναν πολιτικό φορέα που κατάφερε να κοροϊδέψει 250.000 ψηφοφόρους.

Διαβάστε όλη την μήνυση 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !