Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2023

Η βόμβα στο σπίτι του κατασκευαστή Δημήτρη Μαρινέλη! Η εταιρεία Ergomar που είχε πάρει υπεργολαβία στο έργο του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ και η ανησυχία για τα χειρότερα που μπορεί να συμβούν.


edolio5 team

Η έκρηξη που «ξύπνησε» την Κηφισιά σε σπίτι στην οδό Ηούς, δεν ήταν μεγάλης ισχύος, αλλά φαίνεται ότι μπορεί κα να έχει πολιτικό συμβολισμό, έχοντας δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
Το σπίτι ανήκει σε γνωστό κατασκευαστή. Η βόμβα τοποθετήθηκε στην πόρτα του γκαράζ του κατασκευαστή Δημήτρη Μαρινέλης ο οποίος έχει τεχνική εταιρεία, (Ergomar) η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του κτιριακού κελύφους και άλλων εξειδικευμένων δομικών υλικών και συστημάτων.

Μαθαίνουμε, δε, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είχε την ευθύνη για τη συντήρηση της στέγης Καλατράβα που γνωρίζουμε όλοι την κατάστασή της που οδήγησε σε «λουκέτο» το ΟΑΚΑ.

Οι αστυνομικές αρχές, λοιπόν, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η βομβιστική επίθεση μικρής ισχύος να συνδέεται με τις δραστηριότητες του κατασκευαστή, και ειδικά με την εργασία στο διάσημο στέγαστρο του Ισπανού αρχιτέκτονα. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο κατασκευαστής Δημήτρης Μαρινέλης είναι έντονα ανήσυχος με το περιστατικό αυτό και ζήτησε από την ΕΛΑΣ φρούρηση για τον ίδιο και την οικογένεια του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !