Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2023

Στο εδώλιο τα 16 «αφεντικά» των οργανωμένων οπαδών από όλες τις ομάδες (!) σε μια δίκη και στην ίδια αίθουσα! Παρέλαση «στρατών» περιμένει η ΕΛΑΣ στα δικαστήρια της Ευελπίδων και προετοιμάζεται για να μην γίνει «πόλεμος»! Όλα τα ονόματα των κατηγορουμένων και η αδιανόητη επινόηση ενός «εγκεφάλου» για την συνάντηση του αιώνα.


edolio5 team

Όταν η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της δεν έχουν αίσθηση της κοινωνικής όσφρησης τότε μόνο μπορούν να συμβούν αυτά. Έχει προσδιοριστεί την ίδια ημέρα, στην ίδια δικαστική αίθουσα και στο ίδιο πινάκιο, τη δίκη δεκαέξι αρχηγών ποδοσφαιρικών συνδέσμων της Αττικής, που δικάζονται κατηγορούμενοι ότι, διατηρούσαν Γραφεία Λέσχης Φιλάθλων, χωρίς άδεια.

Είναι η μέρα που θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο οι «αιώνιοι εχθροί».

Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, που έχει στην διάθεση του το edolio5 με το οποίο καλούνται να δικαστούν οι 16 «αρχηγοί», προκύπτει σαφέστατα ότι, συνελήφθησαν στο πλαίσιο των εφόδων για συνδέσμους και λέσχες που λειτουργούν χωρίς άδεια. Η έφοδος αυτή έγινε λίγες μέρες μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Η συγκεκριμένη δίκη, που πρόκειται να γίνει τον επόμενο μήνα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με κατηγορούμενους στο ίδιο εδώλιο τους 16 επικεφαλής των ποδοσφαιρικών συνδέσμων, προσδιορίστηκε να γίνει στη μικρότερη αίθουσα, που διαθέτουν τα δικαστήρια, για τέτοια υπόθεση και κατά συνέπεια η αναβολή είναι βέβαιη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του edolio5 δικηγόροι που υπερασπίζονται τους 16 κατηγορούμενους, ετοιμάζονται να υποβάλλουν αίτημα στον Πρόεδρο της Τριμελούς Διοίκησης του Πρωτοδικείου Χριστόφορο Λινό, ζητώντας αλλαγή αίθουσας μεγαλύτερης χωρητικότητας και ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας.


Και το πρόβλημα δεν είναι μόνον οι 16 κατηγορούμενοι, οι μάρτυρες και οι συνήγοροι, που δεν θα μπορούν ούτε όρθιοι να σταθούν μέσα στο δικαστήριο.


Το πλέον επικίνδυνο είναι, η πιθανότητα, που θα πρέπει να θεωρείται βεβαιότητα, να καταφτάσουν στα δικαστήρια εκείνη την ημέρα, οπαδοί των ομάδων που δικάζονται, για συμπαράσταση στους κατηγορούμενους.

Οι ποδοσφαιρικοί σύνδεσμοι, που έχουν κατηγορούμενους τους επικεφαλής τους, είναι οι παρακάτω:


- Λέσχη ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΦΙΛΩΝ της ΑΕΚ, με την επωνυμία "ΓΝΗΣΙΑ 21 - 1975", ( στο Περιστέρι)


- ΘΥΡΑ 7 Παράρτημα Καλλιθέας


- Λέσχη φίλων Αθλητικού Σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (στη Νέα Σμύρνη).


- Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ, με την επωνυμία "Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος - οι Φίλοι της ΑΕΚ περιοχής Πατησίων PATHSIA CLUB


- Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ (παράρτημα) Περιοχής Πατησίων


- Οπαδοί και Φίλαθλοι του Αθλητικού Σωματείου του Ηλυσιακού με την επωνυμία "Rude Boyz" (στα Ιλύσια)


- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ


- ΣΕΠΟΛΙΑ - ΚΟΛΩΝΟΣ" του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 - 1975 (ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ 21 - 1982)


- Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού (περιοχή Ι. Δροσοπούλου)


- Σύνδεσμος Οπαδών και Φιλάθλων του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ με την επωνυμία "Λέσχη Οπαδών και Φιλάθλων ΑΕΚ, Γνήσια Θύρα 21- 1975 (Ορίτζιναλ 21 - 1982).


- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ) ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ


- ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ


- Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού "ΘΥΡΑ 7" (στην Ηλιούπολη)


- Σ.Φ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

- Σύνδεσμος Οπαδών και Φιλάθλων του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ με την επωνυμία "Λέσχη Οπαδών και Φιλάθλων ΑΕΚ, Γνήσια Θύρα 21- 1975 (Ορίτζιναλ 21 - 1982). (στους Αγίους Αναργύρους).

- Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναικού (στο Καματερό).

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !