Δευτέρα, Αυγούστου 07, 2023

Το ραντεβού στο οροφοδιαμέρισμα των Βορείων Προαστίων και η μοιρασιά των 54.000.000 ευρώ για την «μελλοντική» υπογειοποίηση! Η «Λουλού» που κάνει το παιχνίδι, ο «παράγων της πίστης», ο αντιπρόεδρος - εργολάβος και ο διευθύνων σύμβουλος. Ο ύπνος για τον κυρ Γιάννη που «δεν ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά» καλά κρατεί.


Του Ειδικού συνεργάτη

Πριν από λίγες μέρες κάπου στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας σε ένα όμορφο σπίτι που συνορεύει με την βίλα πασίγνωστου εφοπλιστή και έχει θέα την πλατεία της περιοχής έγινε μια συνάντηση τεσσάρων παραγόντων: ένας Αντιπρόεδρος, ένας Διευθύνων, ένας Εντεταλμένος σύμβουλος και ένας παράγων «της πίστης», μαζί με το παπαδοπαίδι που του κρατούσε το «μαύρο νυφικό» έκατσαν στο ίδιο τραπέζι! Αντικείμενο της συζήτησης η δουλειά των 350 εκατ. ευρώ!!

Η δουλειά αφορά την υπογειοποίηση σε μια μεγάλη Λεωφόρο που οδηγεί στο έργο που όλο γίνεται αλλά τίποτα δεν βλέπουμε.

Όχι, μην μπερδεύεστε, η συζήτηση δεν αφορούσε το αντικείμενο της «δουλειάς» και ποιος θα την πάρει, αυτό είχε γίνει ήδη προ πολλού! Η συζήτηση αφορούσε την μοιρασιά, η οποία σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές έφθασε τα 54 εκατ. ευρώ που μοιράστηκε σε 4 ανθρώπους. Ως γνωστόν, οι δουλειές αυτές γίνονται πάντα «καλή τη πίστη»!!! Επί του προκειμένου «πίστευε και μη ερεύνα». Το μεγάλο αφεντικό, ο κυρ Γιάννης που συνήθως βρίσκεται στο εξωτερικό και έχει αφήσει το παιχνίδι στην «Λουλού» στο τέλος δεν θα ξέρει τι έχει βάλει στην μια τσέπη και τι του έχουν πάρει από την άλλη.