Δευτέρα, Αυγούστου 07, 2023

Προφυλακίστηκε ο σύζυγος - κτήνος που σακάτεψε την 43χρονη αστυνομικό! Δεν «μάσησαν» ανακρίτρια και εισαγγελέας από τις «γαλάζιες» πολιτικές γνωριμίες του νταή ταβερνιάρη. Τον περιμένουν στις φυλακές οι κρατούμενοι με «ανοιχτές αγκάλες». Το ενδιαφέρον για την υπόθεση από την εισαγγελέα του Α.Π. και η εντολή της στον προϊστάμενο εισαγγελίας Λάρισας να επισκεφτεί το θύμα στο νοσοκομείο για ιδίαν γνώμη.


edolio5 team

Προφυλακιστέος όπως ήταν αναμενόμενο κρίθηκε ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα σύζυγο του.

Έγινε γνωστό ακόμη ότι την υπεράσπιση του  αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας που ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία αύριο αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.


Η αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά. “Η υγεία της είναι σε καλή κατάσταση, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, παρακολουθείται από τους γιατρούς και από τους ειδικούς ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο και στηρίζουν και την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της” τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Μέσα από το δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, η 43χρονη αξιωματικός μίλησε στην ΕΡΤ για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε η γυναίκα στην ΕΡΤ.

Ο άγριος ξυλοδαρμός διήρκησε πάνω από μία ώρα και ένα τέταρτο. Λίγο πριν καταλήξει η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε ανάταξη προκειμένου να επανέλθει στη ζωή. Να σημειώσουμε ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το γεγονός ζήτησε από τον προϊστάμενο εισαγγελίας Λάρισας να εποπτεύσει την δικογραφία και να επισκεφτεί ο ίδιος το θύμα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν προκειμένου να έχει ιδίαν γνώμη. Έτσι και έγινε! Η ανώτατη εισαγγελέας ενημερώθηκε για την ιδιαιτέρως βαριά κατάσταση του θύματος και κατά συνέπεια η εξέλιξη της προφυλακίσεως ήταν αναμενόμενη παρά τις ισχυρότατες πολιτικές γνωριμίες του θύτη που έπαιξαν τα ρέστα τους για να έχει ευνοϊκή δικαστική μεταχείριση.