Κυριακή, Ιουλίου 30, 2023

Το ζεϊμπέκικο που κατέστρεψε την πολιτική καριέρα του «Mr απευθείας αναθέσεων»! «Αποκεφαλίστηκε στο γόνατο» ο Πατούλης παρά τις πιέσεις Αλαφούζου στο Μαξίμου για να σωθεί το προφίλ του Μητσοτάκη. Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπ. Περιφερειάρχης Αττικής που του το είχαν τάξει προεκλογικά. Με τον μουτζούρη στο χέρι έμεινε ο αποστάτης της «Ελληνικής Λύσης» Μυλωνάκης και ο Αϊβαλιώτης του «Mr Offshore» που είχε μαζέψει ο «Γιώργος της ξεφτίλας» στο ψηφοδέλτιο του.


edolio5 team

Το ρεπορτάζ του edolio5 είναι απόλυτα διασταυρωμένο! Σύμφωνα με πηγές  ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφτηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και το απόγευμα της Κυριακής είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο για να αρχίσει ο σχεδιασμός του προεκλογικού του αγώνα ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο Πατούλης είναι οριστικά τελειωμένος πολιτικά και παρά τους εκβιασμούς του ότι θα είναι υποψήφιος φαίνεται ότι τον αγνοούν στην κυβέρνηση αφού όπως λένε δεν θα βρει υποψηφίους για να κάνει συνδυασμό. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν από φίλους ολιγάρχες του Πατούλη μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος δεν έπιασαν τόπο αφού όπως φάνηκε ο Μητσοτάκης προκειμένου να σωθεί ο ίδιος από την πανελλήνια κατακραυγή «αποκεφάλισε στο γόνατο» τον Γιώργο των απευθείας αναθέσεων. Το edolio5 αποκάλυψε με σχετικό ρεπορτάζ τον τρόπο που γυρίστηκε το βίντεο της ξεφτίλας και πως είδε το φως της δημοσιότητας. 

Το κλάμα όμως πλέον δεν είναι μόνο του Πατούλη που είχε καβαλήσει το καλάμι αλλά και αρκετών από αυτούς που είχε μαζέψει στο ψηφοδέλτιο κατ εντολή του Μαξίμου, μεταξύ των οποίων ήταν ο καταγγελλόμενος ως αποστάτης από την Ελληνική Λύση που τον πέταξαν με τις κλοτσιές από το ψηφοδέλτιο, Αντώνης Μυλωνάκης μαζί με τον υπαρχηγό του «Mr Offshore» Κώστα Αϊβαλιώτη που όπως ο ίδιος διέδιδε είχε συμφωνήσει με τον Πατούλη να γίνει πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τα ίδια έλεγε βέβαια και πριν λίγες εβδομάδες που κατέβηκε υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα ΕΑΝ, ότι θα γινόταν αντιπρόεδρος της βουλής, αλλά τελικά δεν βρήκε ούτε την ψήφο του. Ήταν μόνος του (!) στο ψηφοδέλτιο του Δυτικού Τομέα και πήρε 387 ψήφους. Οι περιπέτειες βέβαια του Γιώργου Πατούλη όμως τώρα αρχίζουν. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά και έκανε σχετικό ρεπορτάζ το edolio5 ύστερα από την αίτηση κατάθεσης εγγράφων που υπέβαλε την προηγούμενη Πέμπτη ο Κυριάκος Βελόπουλος προκειμένου να του χορηγηθούν αντίγραφα των απευθείας αναθέσεων που έκανε ο Πατούλης τους τελευταίους 18 μήνες ύψους 35.000.000 ευρώ, ο εισαγγελέας και οι ελεγκτικές αρχές φαίνεται ότι θα έχουν πολύ δουλειά.