Κυριακή, Αυγούστου 28, 2022

Ο "κοριός" της ΕΛΑΣ και το "μοντέλο" που σκορπάει "μαύρο χρήμα"! Οι πλαστές βίζες, το παραγοντιλίκι στις ΗΠΑ και η "πολυσχιδής" δραστηριότητα ως "μπροστινός". Το "κάρφωμα" από συνεργάτη του για τις "δουλειές" που κάνει με πλάτες πολιτικών.


Του Άρη Σπίνου

Αυτές τις ημέρες όπως μαθαίνουμε βρίσκεται στην Αμερική για να παρακολουθήσει μια συναυλία! Αν ήξερε τι γίνεται στην Ελλάδα όμως για την αφεντιά του, σε διάφορες αρχές που τον ξεψαχνίζουν, μάλλον θα έπρεπε να αναζητά επιτελείο με καλούς δικηγόρους γιατί σύντομα θα τους χρειαστεί. Οι κασέτες που έχουν καταγράψει συνομιλίες που τον αφορούν είναι φωτιά. 

Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο "έσκασε μύτη" ξαφνικά στα ρεπορτάζ των οικονομικών Site και της επιχειρηματικής πραγματικότητας μοιράζοντας 50ευρα σε πρόθυμους που δεν έχουν αντίρριση να περιγράφουν πόσο σπουδαίος και φιλάνθρωπος είναι.

Δηλώνει «επιχειρηματίας», κυκλοφορεί ως … «μοντέλο» και διαπραγματεύεται εξαγορές και συγχωνεύσεις!

Η αλήθεια είναι πως σχετικά με την προέλευση των χρημάτων του υπάρχουν πολλά ερωτηματικά τα οποία ήδη λύνονται από τις αρμόδιες αρχές που τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση με φυσικά και τεχνικά μέσα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η δράση του βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των αρμοδίων αρχών εδώ και αρκετό καιρό και όχι μόνο σήμερα που πρωταγωνιστεί στη σχετική επικαιρότητα!

Οικονομική αστυνομία και αρχή για την Διαφθορά τον ελέγχουν διακριτικά με την βοήθεια του "μεγάλου αδερφού". Τα στοιχεία που έχουν προκύψει, κυρίως από συνομιλίες συνεργάτων του που είναι και αυτοί "μπλοκαρισμένοι" μεταξύ των οποίων και χρεωκοπημένος ποδοσφαιρικός παράγοντας του παρελθόντος είναι πραγματική φωτιά. Ένας εκ των συνεργατών του κλήθηκε από τις αρχές και έχει καταθέσει στοιχεία σε βάρος του, προκειμένου να γλιτώσει ο ίδιος. Η "δουλειά που μίλησε" αφορούσε τις ημέρες ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες πλαστές βίζες.